ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Από Αιγάλεω ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της 2ης συνάντησης επίλεκτων ειδικών αποστολών

0

a.EPOMEA

Αιγαλεώτης θα είναι ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών) Ελλάδος κατά την δεύτερη πιστοποιημένη εκπαίδευση, που διοργανώνεται για τις κατά τόπους ομάδες της στην χώρα, με συμμετοχές και από χώρες της Ε.Ε..

 Την ευθύνη της εκπαίδευσης θα έχει ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος και Πρόεδρος του αντίστοιχου τμήματος στο Αιγάλεω, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος είναι και εκπαιδευτής της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, το νέο έτος, με εκπαιδευτή από την Πορτογαλία, τον Francisco Rocha, και ομάδα συνεργαζόμενη που είναι ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού ΕVOLSAR,  στο όμορφο Καρπενήσι.
Στην εκπαίδευση, η οποία θα είναι για προχωρημένα μέλη, θα λάβουν μέρος 15 επίλεκτα μέλη από όλη την Ελλάδα.
Τα μέλη που θα συμμετέχουν θα προταθούν από το Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και το Δ.Σ. της ομάδας τους και θα επικυρωθούν από την ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.
 B. ePOMEA
Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη εκπαίδευση εφόσον συνεχίσουν να ανταποκρίνονται θετικά στις υποχρεώσεις τους ως προς την ομάδα τους.
Το κόστος δε του εκπαιδευτή και του σχολείου θα καλυφτούν και από την ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος μετά από απόφαση του Συμβουλίου της ομάδας.
Στην εκπαίδευση θα συμμετέχουν και διασώστες από την Σερβία, τη Μάλτα, την Ιταλία, και την Κύπρο.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr