ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Στην Αθήνα οι τελικές συζητήσεις

0

νερο  Συνάντηση με τα τοπικά στελέχη της ΑΓΕΤ, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί πόσιμο νερό που χρησιμοποιεί η επιχείρηση μέχρι σήμερα και να βρεθεί νερό από πιθανή γεώτρηση, για να καλυφθούν οι ανάγκες της. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μπέος εξήγησε ότι η σημερινή συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση των στελεχών της ΑΓΕΤ και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν επαφές με τα στελέχη της εταιρίας στην Αθήνα, προκειμένου να κατατεθούν οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής και να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Ο κ. Μπέος, ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να βρεθεί μια λύση στο θέμα της ύδρευσης, μέχρι να γίνουν τα έργα που απαιτούνται για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ειδικότερα, ο κ. Μπέος δήλωσε τα εξής: «Η συνάντηση στην ΑΓΕΤ ήταν μια ξεκάθαρα εθιμοτυπική συνάντηση, για μια ενημέρωση. Η ολοκληρωμένη θέση και συζήτηση θα γίνει γύρω στις 20-25 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με τα διοικητικά στελέχη της εταιρίας με τα οποία θα αποφασίσουμε το πόσο πηγαίο νερό θα διεκδικήσουμε ούτως ώστε ο Βόλος να μην έχει ξανά ποτέ πρόβλημα το καλοκαίρι με το νερό, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα ζωής που έχουμε να κάνουμε και που σύντομα θα ανακοινώσουμε».

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr