ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΒΟΛΟΣ: Η ΔΕΥΑΜΒ στο επίκεντρο

0

mpeos 1Συνέχεια στο «έργο» της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόλου αύριο, καθώς ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος επιμένοντας στην απόφαση του να μπει μια σειρά, αφενός θα έχει επαφές για να λυθούν τα θέματα ύδρευσης της περιοχής, αφετέρου δε θα προσφύγει εκ νέου στα δικαστήριο για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ.

Επαφές στην ΑΓΕΤ

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σε σχετικό δελτίο Τύπου, αύριο το πρωί, ο Δήμαρχος Βόλου, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΜΒ θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο χώρο των γεωτρήσεων της ΑΓΕΤ, στο πλαίσιο της αναζήτησης νέων πηγών υδροδότησης για το Βόλο.
Όπως είχε αναφέρει, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου την περασμένη εβδομάδα στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να μην υπάρξουν προβλήματα στην ύδρευση των Βολιωτών, όπως τον περασμένο Αύγουστο και έτσι γίνονται προσπάθειες για περιορισμό της κατανάλωσης του πόσιμου νερού για μηχανήματα ή εργασίες που μπορούν να καλυφθούν με νερό από γεωτρήσεις.

Συγκεντρώθηκαν νέα στοιχεία

Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται και η υποβολή μήνυσης και αγωγής για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ. Κατά τα λεγόμενα του κ. Μπέου, παρότι η υπόθεση έχει εκδικαστεί και υπάρχει απόφαση εις βάρος της ΔΕΥΑΜΒ, έχουν συγκεντρωθεί νέα στοιχεία για την υπόθεση, στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρξε παραπλάνηση των δικαστικών αρχών. Ο κ. Μπέος λοιπόν, θα μεταβεί στις 11:30 αύριο το πρωί στο Πρωτοδικείο Βόλου και αναμένεται να αποκαλύψει, κάποια από τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr