ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Οι Γιαννιώτες προσφέρουν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Να στηρίξουν με τις προσφορές τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών και μέσω αυτού τους συμπολίτες που περνούν δύσκολα, λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης,  καλεί τους Γιαννιώτες ο πρόεδρος του Οργανισμού  Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.), Φίλιππος Τσουμάνης.

Ο Οργανισμός, όπως κάθε χρόνο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, διοργανώνει με τη συνεργασία φορέων της περιοχής  εκδήλωση  με θέμα  «Ημέρα  αγάπης και  προσφοράς». Στόχος να ενισχυθεί το Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης με τα απαραίτητα για να διανεμηθούν σε όσους στερούνται ακόμη και τα αναγκαία προς το ζην.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων με έναρξη στις 10 το πρωί και  λήξη αργά το βράδυ με πλούσιο μουσικό, χορευτικό και θεατρικό πρόγραμμα.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της μέρας», όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσουμάνης, σημειώνοντας πως  «την  ημέρα αυτή, εκδηλώνουμε την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει  τη χώρα μας και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα».

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία, από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα  τρόφιμα, είδη υγιεινής και είδη καθαριότητας, φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, βιβλία και παιχνίδια και κάθε οικιακό είδος που είναι διαθέσιμο και χρήσιμο. Όλα αυτά θα διατεθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη μέσω του Δημοτικού  Καταστήματος Αλληλεγγύης.

Η «Ημέρα αγάπης και προσφοράς» θα συνοδεύεται από καλλιτεχνικά δρώμενα που θα παρουσιάζονται από το πρωί κρατώντας συντροφιά στον κόσμο που θα επισκέπτεται το ειδικό κιόσκι για να δώσει την προσφορά του.  Από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

11.00  χορωδία 2ου ΚΑΠΗ

11.30 χορευτικά ΚΑΠΗ

12.00 Γιόγκα Γέλιου – Μάρθα Κώστα

12.30 Κλόουν για τα παιδιά

18.00 Έναρξη τηλεμαραθωνίου με προβολή θέματος για το

«Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης

18.30  Θεατρικό Δρώμενο «Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα

Κάλαντα» από την θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών ΘΕ.Ο.ΡΑ

σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς του

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

19.00  Ωδείο Φίλιππος Νάκας – Ωδείο modern music school

19.30  Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο

20.00  Χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Λακωμμάτων

20.30  Χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμάρων

21.00  Χορευτικό Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου

21.30  G. GAKIS & TROUBLEMAKERS – rock & roll

22.00 Νίκος Παπαδιώτης – έντεχνα τραγούδια

22.30 Λαϊκή Ορχήστρα

 

About Author

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr