ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το καφενείο έγινε… καζίνο

0

pokerΑπό νωρίς στο πνεύμα των εορτών που «επιτρέπουν» και λίγο παράνομο τζόγο είχαν μπει υπεύθυνοι και θαμώνες καφενείου στα Γιάννινα, όμως έπαιζαν πόκερ χωρίς να υπολογίσουν την αστυνομία. Από το τραπέζι του παιχνιδιού βρέθηκαν στον εισαγγελέα επτά άτομα, έξι άνδρες και μια γυναίκα  ηλικίας από 21 έως 36 ετών, τα οποία συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου με την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μία 35χρονη η οποία ήταν η υπεύθυνη καφενείου –σνακ μπαρ, έναν 36χρονο με  ρόλο « dealer » και πέντε  ακόμα άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια ενώ ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Οι συλλήψεις έγιναν, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας,  στο πλαίσιο στοχευμένου έλεγχου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διενέργειας τυχερών παιγνίων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση  διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη είχε διοργανώσει και διενεργούσε με τον 36χρονο « dealer» το απαγορευμένο παίγνιο « poker – texas holdem » σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι πέντε συλληφθέντες παίκτες.

Οι συμμετέχοντες στο παράνομο παιχνίδι κατέβαλαν χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Στη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 325 ευρώ, 287 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, παιγνιόχαρτα, ένας φορητός υπολογιστής, στην οθόνη του οποίου αναγράφονταν τα ονόματα των συμμετεχόντων, χρόνοι και αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

About Author

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr