ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το Σάββατο το Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δημοτικών Σχολείων στο Αιγάλεω

0

Το 3ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στο Αιγάλεω είναι γεγονός και το διοργανώνει ο Σκακιστικός ΄Ομιλος της πόλης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα το 3ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας, που τείνει να αποτελέσει έναν θεσμό για την πόλη μας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, στις 5.30 μ.μ., στους χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω (Περγάμου και Μιαούλη).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημοτικά σχολεία των παραπάνω δήμων με μία ή περισσότερες ομάδες (περισσότερες λεπτομέρειες στην προκήρυξη).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και δύο ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, στην Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος, στον κ. Σπυρακόπουλο (τηλ. 6947-729930, e-mail: [email protected]).

Να σημειώσουμε ότι το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι μαζί με το Ατομικό Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι (που φέτος θα συμπληρώσει 13 διοργανώσεις) αποτελούν τις δύο κορυφαίες εκδηλώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω για το σχολικό σκάκι, η ένταξη του οποίου στις σχολικές δραστηριότητες αποτελεί βασική προτεραιότητα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω, στην προσπάθειά του για την διάδοση αυτού του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Για την τρέχουσα δε σχολική χρονιά διεξάγονται μαθήματα σκακιού σε 18 σχολεία της περιοχής μας.

Τέλος να πούμε ότι το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων και ατόμων.

Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σκακιστικού σωματείου του Αιγάλεω μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του: http://so-aigaleo.blogspot.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 6944-895099 (κ. Κατρίτσης), 6947-729930 (κ. Σπυρακόπουλος), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο. Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Για περισσότερα επισκεφθείτε την σελίδα: Σκακιστικός ΄Ομιλος Αιγάλεω

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr