ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Εξετάσεις μουιτάι

0

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Σάββατο 30/1,  το απόγευμα οι εξετάσεις προαγωγής επιπέδων (khan) στο αγωνιστικό μουιτάι, υπό την αιγίδα της WPF.

Οι συμμετέχοντες στις εξετάσεις παρουσίασαν τις τεχνικές που αντιστοιχούσαν στο επίπεδό τους με δυναμισμό και ζήλο. Συγκεκριμένα, κατέκτησαν το 1ο khan – άσπρο praciat οι Πολύζος Βασίλης, Θεοδωρακάκης Κυριάκος, Παρασάκης Μάριος, Τζωρτζάκος Δημήτρης, Πισσαράκη Δέσποινα, Καρούτζου Μαριάννα, Βλάσσης Αναστάσης, Χατζηγεωργίου Θεανώ, Τουφεκτσιόγλου Ροδούλα και Πανδρεμένου Αφροδίτη, ενώ προάχθηκαν στο 2ο Khan – κίτρινo praciat οι Κουτλής Γρηγόρης και Κατσιανάκης Παναγιώτης, στο 3ο khan – κίτρινο άσπρο praciat ο Γαγλίας Θοδωρής, στο 5o khan – πράσινο άσπρο praciat η Τιπέλη Ελίνα και στο 7ο khan – μπλε άσπρο praciat o Αλίαϊ Γιώργος.
Ανάλογα με το khan τους οι αθλητές έπρεπε να παρουσιάσουν βασικές και προχωρημένες τεχνικές εν στάσει και με βήματα, αλλά και σε ζευγάρια με στόχους και πάο, στο σάκο, καθώς και καλύψουν ένα θεωρητικό κομμάτι που αφορούσε βασικά στοιχεία της ιστορίας του αθλήματος και των κύριων χαρακτηριστικών του.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μου μικρούς και μεγάλους για τον σεβασμό τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να τους συγχαρώ για την απόδοσή τους,όχι μόνο σήμερα αλλά συνολικά στην μέχρι τώρα πορεία τους. Σήμερα δεν κέρδισαν μόνο ένα praciat αλλά και μια μοναδική εμπειρία βιώνοντας την εξεταστική διαδικασία, αλλά και ένα κίνητρο για να προχωρήσουμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά.
Και εις ανώτερα!

muitai2 muitai3 muitai4 muitai5 muitai6

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr