ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από βουλευτή ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας

0

Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και του ζήτησε να παραιτηθεί από βουλευτής, ύστερα από διαρροές στον Τύπο τις τελευταίες ώρες ότι ο κ. Σακελλαρίδης προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία.

Με επιστολή του στο Προεδρείο της Βουλής ο κ. Γ. Σακελλαρίδης υπέβαλε την παραίτηση του από Βουλευτής και ζήτησε την αντικατάσταση του. Τη θέση του παίρνει ο πρώτος επιλαχών Χρ. Βερναδάκης.

Ολόκληρη η επιστολή

Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.

Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr