ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Φορτσάκης: Κρίσιμες οι εκλογές της Κυριακής

0

 

Με τηνnd προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, στον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού, ολοκληρώθηκαν σήμερα το βράδυ, οι ομιλίες και ο επίσημος αγώνας των κομματικών στελεχών ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Κεντρικός ομιλητής, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου και καθηγητής κ. Θεόδωρος Φορτσάκης.
Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, δόθηκε ο λόγος και στους πέντε υποψηφίους βουλευτές, οι οποίοι κάλεσαν τους Τρικαλινούς να τους στηρίξουν με την ψήφο τους.
nd 2 Παίρνοντας το λόγο, ο κ. Φορτσάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα στους παριστάμενους στην προεκλογική συγκέντρωση και συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων: » Είναι τιμή μου, να ολοκληρώσω τον κύκλο της μεγάλης μας προσπάθειας να επαναφέρουμε την Ελλάδα σε ρυθμό σταθερότητας και προόδου από την πόλη των Τρικάλων. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά αλλά και ευθύνη. Βρίσκομαι εδώ σήμερα, ανάμεσα σε καλούς φίλους και συναδέλφους, ανάμεσα σε νοικοκυραίους, ανάμεσα σε γονείς, σε ανθρώπους της ανάπτυξης και του μόχθου. Κοιτάζω το καθαρό βλέμμα των πιο ηλικιωμένων, κοιτάζω τους γονείς που με σοφία μεγάλωσαν και πρόσφεραν αξίες στα παιδιά τους, που τους διασφάλισαν παιδεία, που τους διασφάλισαν έναν βίο που κάποιοι περαστικοί με το σύνθημα «πρώτη φορά αριστερά», επιχειρούν να καταστρέψουν».nd tv 3
Και πρόσθεσε: «Στέκομαι από εδώ και κοιτάζω μπροστά μου με ελπίδα τον πιο σπουδαίο πλούτο της χώρας. Τους νέους και τις νέες μας, τα παιδιά μας, το αύριο της Ελλάδας που υπηρετούμε και που αξίζει να έχουμε. Απόψε στα Τρίκαλα, τόπο σύμβολο των τριών καλών της πατρίδας μας, της ενότητας του έθνους, της ελευθερίας και της προόδου, δίνουμε το ισχυρό και εθνικό και ενωτικό μήνυμα της νίκης απέναντι στα πειράματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του κομματισμού, της διχόνοιας, της ιδεοληπτικής οπισθοδρόμησης προς την καταστροφή.
Ο κ. Φορτσάκης, υπογράμμισε ότι πρόκειται για την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στη χώρα μας και τόνισε ότι η νίκη θα πρέπει να δοθεί στη Νέα Δημοκρατία «έστω και με μια ψήφο διαφορά».
Να σημειωθεί ότι στην προεκλογική ομιλία της ΝΔ, έδωσαν το παρόν παλιά και νέα κομματικά στελέχη, πρώην υπουργοί και πρώην βουλευτές, αλλά και πολλοί Τρικαλινοί που έδειξαν ξεκάθαρα τη στήριξη τους στο κόμμα.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr