ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αντιφασιστική συγκέντρωση

0

φυσσαςΔύο χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι Τρικαλινοί ετοιμάζουν αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός «Φυσάει κόντρα για την ανατροπή», σημειώνει ότι «το σύνθημα παραμένει το ίδιο : «Ποτέ ξανά Φασισμός»» και προσθέτει: «Συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις, ανένταχτοι αγωνιστές και αντιφασιστικές κινήσεις, οικοδομούμε ένα ευρύ και δυναμικό Αντιφασιστικό Κίνημα διοργανώνοντας και στην πόλη μας συγκέντρωση, ώστε να διατρανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη νεοναζιστική απειλή».

 
Καλεί δε, «κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα πολίτη των Τρικάλων να βρεθεί σε αυτή τη συγκέντρωση για αγωνιστεί μαζί μας και να απομονώσουμε το φασισμό και τους  φασίστες , γιατί την απάντηση στους νεοναζί πρέπει και μπορεί να την  δώσει ένα ισχυρό αντιφασιστικό κίνημα που θα δημιουργήσει η εμπλοκή του λαϊκού παράγοντα μέσα από τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις του , στον πολιτισμό, στην παιδεία , στο δρόμο του αγώνα».

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr