ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Καλή χρονιά!

0

 

 

agiasmos 2 agiasmos agiasmos 1Χαμόγελα, ενθουσιασμός, αγκαλιές και παιδικές φωνές! Αυτό ήταν το σκηνικό σήμερα το πρωί σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα και στα Τρίκαλα. Οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία και ως είθισται, το πρωί έγινε αγιασμός σε όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

 
Η βαρύτητα στα δημοτικά σχολεία έπεσε από τους δασκάλους και τους διευθυντές στα «πρωτάκια» που τυπικά από σήμερα καλούνται να καθίσουν στα θρανία και να αφήσουν στην άκρη τα παιχνίδια, τη διασκέδαση και τις διακοπές.

 
Στα Τρίκαλα, δεν υπήρξαν προβλήματα, αλλά οι καθυστερήσεις δεν θα αποφευχθούν. Σε πολλά σχολεία, μοιράστηκαν ήδη τα βιβλία, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές κλήθηκαν από τους διευθυντές των σχολείων, να πάνε το πρωί της Δευτέρας με τις τσάντες τους, για να μη χρειαστεί να κουβαλήσουν με τα χέρια τα βιβλία. Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα αναμένεται να τακτοποιηθούν στα περισσότερα δημοτικά σχολεία και τα τμήματα, όπως και να γίνει η ανάθεση τους στους δασκάλους, αφού ακόμα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το ποιος θα αναλάβει, ποιο τμήμα.

 
Όσο για τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, τις επόμενες μέρες αναμένεται να φανούν και στην πράξη, οπότε και θα κληθούν αμέσως μετά να αναλάβουν δράση ωρομίσθιοι και αναπληρωτές.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr