ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

«Κάρφωσε» τους «πρώην Συντρόφους» η Φωτίου από την Κόρινθο

0

Οι «πρώην Σύντροφοι» αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι στις αναφορές της Θεανώς Φωτίου η οποία βρέθηκε σήμερα στην Κόρινθο στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Φωτίου ¨κάρφωσε» τους πρώην συντρόφους όπως τους χαρακτήρισε λέγοντας πως παραμένουν σε μια εικονική πραγματικότητα, σε μια παγωμένη εικόνα η οποία όμως σήμερα δεν υφίσταται.

«Οι «πρώην σύντροφοι μας» , που είμαστε μαζί στους αγώνες και τα δακρυγόνα, βλέπουν την ιστορία στατικά. Πάγωσαν τα πάντα την 12η Ιουλίου; Μεταλλάχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και έγινε μνημονιακό κόμμα; Ποιος το λέει αυτό σήμερα με τέτοια ρευστότητα;

Ποιος άνοιξε το μεταναστευτικό αν όχι εμείς; Αυτοί που τους κρύβανε; Εμείς τους φέραμε στο φως!

Ποιος άνοιξε την ιστορία του χρέους;

Την ιστορία της ανθρωπιστικής κρίσης;

Οι πρώην σύντροφοι νομίζουν ότι η φωτογραφία «πάγωσε» στις 12 και 13 Ιουλίου.»
fotioy ok

Τo ερώτημα βέβαια σε αυτές τις αναφορές παραμένει το μνημόνιο, ένα μνημόνιο το οποίο ήρθε σαν αποτέλεσμα της πολύμηνης διαπραγμάτευσης που δεν είχε αίσιο τέλος. Η κ. Φωτίου δήλωσε πως ουδείς αισθάνεται γι αυτό υπερήφανος ενώ παραδέχτηκε πως διαψεύστηκαν όλα όσα πίστευαν στην αρχή της διαπραγμάτευσης, στην αρχή της διακυβέρνησης.

«Φέραμε ένα μνημόνιο για το οποίο δεν είμαστε περήφανοι ΟΜΩΣ, εμείς βρεθήκαμε σ ένα πραγματικό δίλημμα. Και το ερώτημα στο λαό είναι: πρόκειται για πραγματικό δίλημμα ή όχι ήταν αληθινό ή ψεύτικο;
Η άλλη επιλογή ήταν η απόλυτη καταστροφή των λαικών τάξεων !

Εμείς με ειλικρίνεια είχαμε πει πως η Ευρώπη δεν θα πάρει το κόστος της εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη. Αυτό πιστεύαμε!

Διαψεύστηκε το βράδυ εκείνο!

Κάναμε λάθος γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να καταστραφεί με οποιοδήποτε τίμημα. Να είμαστε «παρένθεση»!

Η επιλογή μας θα κριθεί ιστορικά, θ αποδειχθεί ιστορικά αν ΣΥΡΙΖΑ έγινε μνημονιακό κόμμα ή όχι.»

fotioy7

Η κ. Φωτίου στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πλαισιώθηκε από τους υποψηφίους τους ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία, Μαρία θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό, Γιώργο Τσόγκα.

Η Θεανώ Φωτίου με την Υποψήφια Βουλευτή Μαρία Θελερίτη

Η Θεανώ Φωτίου με την Υποψήφια Βουλευτή Μαρία Θελερίτη

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr