ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

΄Αρχισαν οι προπονήσεις για Ξιφασκία Αιγάλεω – Στις Πρέσπες χθες για το Κύπελλο Λυγκήστις

0

Τις προπονήσεις τους εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησαν οι αθλητές της Ξιφασκίας του Αιγάλεω με το προπονητικό team του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού τους κέντρου (Δημαρχείου 51), την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του συλλόγου, εδόθησαν οι απαραίτητες οδηγίες από τους προπονητές του: κα Τσολακίδου Ελισσάβετ, κ Κοντοχριστόπουλο Νικόλαο και κ Καυτανάκη Αλέξανδρο σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Επίσης ετέθησαν οι στόχοι της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι παραμένουν οι ίδιοι όσον αφορά τους αγώνες του εσωτερικού και οι οποίοι έφεραν τον σύλλογο για μια ακόμα φορά στη πρώτη θέση της Γενικής Βαθμολογίας στο ξίφος ασκήσεως.

Οι προπονητές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι φέτος η πορεία των αθλητών στους αγώνες του εξωτερικού θα είναι καλύτερη, πετυχαίνοντας την υπέρβαση, η οποία είναι μέσα στις δυνατότητες τους.

Να σημειώσουμε όχι χθες Σάββατο (5 Σεπτεμβρίου) διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες για τους αθλητές της Ξιφασκίας του Αιγάλεω στις Πρέσπες, για το Κύπελλο Λυγκήστις και στους οποίους συμμετείχε ο σύλλογος με 15 αθλητές και αθλήτριες.

Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές της ξιφασκίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των Α.Ε.Ι. και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Ξιφασκία Αιγάλεω
(ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51-ΑΙΓΑΛΕΩ ,210 5910876)

Διδάσκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής

ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ :
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ
ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ :
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ & ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΝΕΩΝ
(2007-08-09-10-11)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΥΤΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr