ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Δήμος Σοφάδων: Δήλωση Θάνου Σκάρλου για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων 2015

0

panelladikes-2015-660x330Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ιδιαίτερα σ’ αυτούς του Δήμου Σοφάδων.

Με αυτή την επιτυχία επισφραγίζεται η προσπάθεια πολλών ετών και αποτελεί δικαίωση των κόπων και των θυσιών που κατέβαλαν.

Πλέον ανοίγονται νέοι δρόμοι γνώσης και ώριμης έκφρασης. Αρχίζει  ένα νέο ταξίδι που εύχομαι να στεφθεί με ανάλογη επιτυχία.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στις οικογένειες των υποψηφίων για την στήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους, όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα, που στέκεται στο πλευρό των μαθητών και μοιράζεται την αγωνία και την ελπίδα τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να προσπαθούν με το ίδιο πείσμα  γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.  θα πρέπει να ξέρουν ότι η προσπάθεια δεν σταματά σε μια πρόσκαιρη αποτυχία και δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους. Σίγουρα θα προκύψουν  νέες επιλογές   τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με  σύνεση

Θάνος Σκάρλος
Δήμαρχος  Σοφάδων

About Author

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΞΟΥΡΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr