ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

΄Αρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Κολύμβησης Αιγάλεω – Υψηλός ο πήχης μετά την περσινή άνοδο

0

11891983_1626101740999977_3613825375326541348_n (1)
Σε συνέχεια της επιτυχημένης της πορεία που διέγραψε την χρονιά που μας πέρασε, η Ακαδημία Κολύμβησης του Αιγάλεω Α.Ο. ξεκίνησε τις εγγραφές της, περιμένοντας το πλήθος των ενδιαφερομένων που θα πλαισιώσουν τα τμήματά της για την φετινή σεζόν.

Η διοίκηση (οι έμπειροι προπονητές και τα στελέχη) της Ακαδημίας, που την οδήγησε στην περσινή της άνοδο, φαίνεται πως ανέβασε τον πήχη, καθώς όπως διαβάζουμε σε σχετική της ανακοίνωσή: «Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας Ακαδημίας Κολύμβησης πρότυπο για τα ελληνικά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Επίσης, με μια ενιαία, κεντρικά σχεδιαζόμενη προπονητική φιλοσοφία, το προπονητικό δυναμικό των Ακαδημιών διδάσκει στα παιδιά της πως να κολυμπούν σωστά και ταυτόχρονα τους δείχνει τον τρόπο που θα τα οδηγήσει να γίνουν σωστοί αθλητές και μετέπειτα πρωταθλητές.

΄Οσα δε παιδιά θα ξεχωρίσουν μέσα από την προπονητική διαδικασία, θα προωθούνται στα αντίστοιχα τμήματα, όπως επισημαίνει η διοίκηση, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να ρωτούν, να μαθαίνουν και να ανταλλάσουν απόψεις με τους προπονητές τους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην Ακαδημία Κολύμβησης του συλλόγου τα παιδιά μαθαίνουν σταδιακά να κολυμπούν και τα τέσσερα στυλ κολύμβησης.

Πληροφορίες:

Από 25 Αυγούστου στο γραφείο του Συλλόγου – Οδός Νικολάου Πλαστήρα 20, κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω («Σταύρος Βενέτης»), κάτω από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου .

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-5982800
Ώρες λειτουργίας: 4:00-8:00 μ.μ
Από Δευτέρα έως Παρασκευή

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr