ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

O «Μάγος του ΟΖ» στο κινηματοθέατρο Cool Τύμβος στο Μαραθώνα

0

μάγος του οζΤην Κυριακή 23 Αυγούστου, στις 9.15 το βράδυ το κινηματοθέατρο «Cool Τύμβος» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του ΟΖ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα!

Οι τιμές κυμαίνονται από 7 ευρώ στην προπώληση έως 10 ευρώ στο ταμείο, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το ταμείο του Κινηματοθέατρου στη Νέα Μάκρη, «Cafe Shevalie» (Λεωφ. Μαραθώνας 97).

Σχετικά με το έργο: «Ο Θαυμαστός ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες!

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ, τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ, τον ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ, και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.

Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΠΟΛΗ η οποία κατοικείται από τους ΠΟΛΥΦΑΓΑΚΙΔΕΣ.

Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια… ένα από αυτά και της ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της ΚΑΛΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΓΚΛΙΝΤΑ!

Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΖ όπου εκεί…!
Ας τους ακολουθήσουμε λοιπόν και εμείς με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΓΕΛΙΟ μέσα από ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ! στο ταξίδι τους επί σκηνής!

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση.
ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Χριστόφορος Δίκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίικος Βαλής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ.: 6944,283935 – 6973,056635.»

About Author

ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr