ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Καταγγελία της «Δύναμης Πολιτών» Μαραθώνα για τα λύματα στους δρόμους της πόλης

0

marathonasΗ Δύναμη Πολιτών με επιστολή της προς τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψηνάκη ζητάει άμεσα λύση για το θέμα των ανεξέλεγκτων λυμάτων στους δρόμους του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.

Συγκεκριμένα η παράταξη του Φώτη Δεληβοριά υποστηρίζει ότι τα ανεξέλεγκτα λύματα στους δρόμους αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και πλήττουν τον τουρισμό, ενώ προτείνει μία σειρά από μέτρα για την καταπολέμηση τους.

Διαβάστε την επιστολή της Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα αναλυτικά:

«Καλημέρα κύριε Δήμαρχε.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ετέθη από Δημοτικό σύμβουλο μας το θέμα των ανεξέλεγκτων λυμάτων στους δρόμους του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.

Τελικά από όλη τη συζήτηση δεν καταλάβαμε τι ενέργειες θα κάνει η δημοτική αρχή. Εκτός από τους κινδύνους για την υγεία των δημοτών (αλήθεια επαφιέμεθα στην προστασία της θείας δύναμης για να μην έχουμε ασθένειες;) η όλη εικόνα, νομίζετε ότι βοηθά την τουριστική ανάπτυξη του τόπου;

Αν το βεβαρημένο σας πρόγραμμα σας αφήσει χρόνο, πολύ θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τις ενέργειες σας για την βελτίωση αυτής της κατάστασης.

Η άποψή μας

Το πρόβλημα είναι σοβαρό για να περιμένει την αλλαγή ηγεσίας στο Δήμο για να λυθεί. H Δύναμη Πολιτών προτείνει:
Να προειδοποιήσει ο Δήμος τους παρανομούντες και το λαό εξηγώντας τον κίνδυνο επιδημιών, τύφου, γαστρεντερίτιδων και άλλων παθήσεων.

Να ελεγχθούν όλοι οι παράνομοι αγωγοί από και προς την θάλασσα.
Να δραστηριοποιηθεί για το θέμα η Δημοτική Αστυνομία.
Να ζητηθεί εγγράφως η συνδρομή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας και της ΕΛ.ΑΣ.

Και πάλι καλημέρα σας από
το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών
»

About Author

ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr