ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Σεπτέμβρης 2015: σεισμοί, ματωμένα φεγγάρια, κύματα ακτίνων Γάμμα, πτώση αστεροειδούς, Νεφελίμ και λοιπαί προφητείαι…

0

Της Τζένης Κωστοπούλου

Είναι πικρό αυτό το Καλοκαίρι. Αρχές Ιουνίου, ο πρωθυπουργός ήταν ακόμα ένα νέο, άφθαρτο παιδί, με αρχές. Στο διαυγές παράλληλο σύμπαν του – τότε – Αλέξη υπήρχε η συμπαράταξη, η συνευθύνη κι ο αλησμόνητος εκείνος εθελοντισμός (στα όρια του ακτιβισμού) του ανώνυμου Ψηφοφόρου, που, για πρώτη φορά, πέντε μήνες μετά τις κάλπες, δεν το είχε μετανιώσει.

Σήμερα, ο Αλέξης έχει γίνει Cheap-ρας με τη βούλα. Το βλέμμα του σέρνεται και κρύβεται αγνώριστο, στο χορτάρι της συγκυρίας. Προσπαθεί με γνώριμα όμως σοφίσματα να λογικοποιήσει την πολιτική αυτοχειρία του (με το αριστερό το χέρι) και την αυτουργία του στο τρέχον σήκουελ του μνημονιακού εγκλήματος. Αλλά μας τα έχουν πει κι άλλοι…

Στο μεταξύ, όποιος θυμάται και συγκρίνει, όποιος έχει μάτια και βλέπει, θέλει, λέει, να ρίξει την Αριστερά από την Κυβέρνηση. Ή την Κυβέρνηση απ’ την Αριστερά….

Με τη μόνη διαφορά ότι η μία εξέπεσε της άλλης και το ασυμβίβαστο επήλθε… λόγω των ίδιων των γεγονότων. Όσο κι αν «αλλάξουν τα ονόματα, δεν προστατεύονται οι αθώοι…»… *

Μία καλή λύση για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης ακραίας μνημονιοποίησης ενός φευγαλέου ιδεολογικού ονείρου είναι το στρίβειν δια του μεταφυσικού.

Διότι έρχεται ένας Σεπτέμβρης φορτωμένος με χιλιάδες προφητείες. Όσοι μέχρι σήμερα σέρφαραν από τα σάιτ των mainstream ομίλων, μέχρι τα σάιτ της ενδοσυριζικής αντιπολίτευσης και τούμπαλιν, καλό είναι να ανοίξουν λίγο τους ορίζοντές τους. Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος άλλωστε, κάνουν ακόμα και την πρόβλεψη για πτώση αστεροειδούς στη γη, περί τα τέλη Σεπτέμβρη, να μοιάζει ψευτοθρίλερ του νηπιαγωγείου. Οπότε μία βόλτα στις απανταχού προφητείες θα είναι μάλλον διασκεδαστική.

Ιδού λοιπόν, τι έχει κατά καιρούς ειπωθεί και γραφτεί για το Σεπτέμβρη του 2015:

  • Θα γίνει σεισμός της τάξης των 9 περίπου ρίχτερ, κάπου στο Ιράν και θα ακολουθήσει τσουνάμι στη Μεσόγειο. (Πάλι ο Νότος θα την πληρώσει ούτως ειπείν). Υπάρχει μάλιστα ένας Καθηγητής ονόματι Σάιμον Άτκινς ( Οικονομολόγος ειδικευμένος στους κινδύνους της οικονομίας από τις κλιματικές καταστάσεις και στις προβλέψεις πλανητικών απειλών, με διδακτορικό στη Βιο-Μετεωρολογία και τον Ηλεκτρομαγνητισμό, παρακαλώ…) που συσχετίζει το επερχόμενο πλανητικό σύστριγγλο, μεταξύ άλλων, και με τη δραστηριότητα του CERN. Ισχυρίζεται ότι λαμβάνουν χώρα εκεί, έναντι πολλών τρις δολαρίων, κάποια, όχι και τόσο αλτρουιστικά πειράματα. Στόχος τους είναι η αποτροπή της αφύπνισης του ανθρώπινου είδους και της αναβάθμισης του DNA του… που έχουν επίσης προφητευτεί για …. κάπου τώρα….
  • Θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις βίας και τα κοινωνικά χάη… ανά τον κόσμο, λόγω της έντονης επίδρασης των ηλιακών ακτίνων Γάμμα που έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στη γη. Η έντασή τους βαίνει αυξανόμενη και θα κορυφωθεί στις 28 Σεπτέμβρη. Τότε είναι που θα περάσει το πρώτο 1/3 μέρος του πληθυσμού στην 5η διάσταση ήτοι θα εκμπέμπει σε υψηλότερη συχνότητα και θα λύσει πολλά από τα προβλήματά του. Να’ χεις τύχει, να ’χεις τύχη η “ascension” να σου πετύχει…
  • Στις 27-28 Σεπτέμβρη κλείνει και η τετράδα των Ματωμένων Φεγγαριών, στην οποία, οι παραδόσεις διάφορων λαών, έχουν προσάψει εντονότατα εσχατολογικό περιεχόμενο. Ειδικά η Εβραϊκή παράδοση βρίθει τέτοιων αναφορών. Μια βόλτα του YouTube δύναται επίσης να πληροφορήσει τον ενδιαφερόμενο ότι υπάρχουν σχετικά εδάφια και στις χριστιανικές γραφές.
  • Από αστρολογικής απόψεως, έχουμε επίσης δύο εκλείψεις το Σεπτέμβρη και έναν ακόμα ανάδρομο Ερμή.
    Παίζει να πέσει κι ένας αστεροειδής και να προκαλέσει τη Doom’s day που τόσο λατρεύτηκε από τη Βιομηχανία Κινηματογράφου.
  • Θα επιστρέψουν, λένε κάποιοι, στη γη, οι Νεφελίμ. Δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι είναι οι Νεφελίμ αλλά σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τους καραπιπερίμ και τους ώπα σεκερίμ… Πρώτη και τελευταία φορά τους είχε πάρει το αυτί μας στην εκπομπή του Λιακόπουλου…. Εκείνη με τις τηλεπωλήσεις βιβλίων…, την ανταγωνιστική του Άδωνη Γεωργιάδη…

Υπάρχουν κι άλλα πολλά, ανατριχιαστικά και μη, που μπορεί να απολαύσει ο μέσος γνώστης της αγγλικής, στο Google και στο YouTube, αφού πληκτρολογήσει τις ημερομηνίες 27 – 28 September 2015 ή και σκέτο September 2015.

Ας το δούμε λοιπόν… φιλοσοφικομηδενιστικοτελεολογικά…. Ένα τίποτα είμαστε, από το τίποτα ερχόμαστε, στο τίποτα πηγαίνουμε… , μία γι’ άλλη… Ποια Μνημόνια και ποιοι Σόιμπλε…;;;;; Αρμαγεδδών Κύριοι…

*Κατά το : “ Names have been changed to protect the innocent”

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr