ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γιορτάστηκε το 1ο Κρητικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω

0

ΣΗΜΑ-1ο-ΚΡΗΤΩΝ-ΑΙΓΑΛΕΩ-copyff
Στο κρητικό κέντρο Ομαλός εορτάστηκε η ολοκλήρωση του 1ου Κρητικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω.

Να πούμε ότι στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 18 κρητικά πολιτιστικά σωματεία και κρητικοί όμιλοι και όλα τα παιχνίδια, όπως και το πρωτάθλημα, ήταν αφιερωμένα στην μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, στέλνοντας μ’ αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, ένα μήνυμα κατά της βίας και του εκφοβισμού από όπου κι αν προέρχεται.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο Ομαλός, μοίρασαν αναμνηστικές πλακέτες σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και έπαθλα για το «ευ αγωνίζεσθε» στους δυο μεγαλύτερους και δυο μικρότερους αθλητές που συμμετείχαν. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω, Α. Κλεισαρχάκης.

Σημειώνουμε ότι νικήτρια ομάδα του 1ου Κρητικού Πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» επικρατώντας στον τελικό επί του Συλλόγου Κρητών Παλλήνης με σκορ 5-4.

Ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω από την πλευρά του, ευχαριστεί για την υποστήριξη τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Μουλακάκη, τον Α.Ο Χανίων,
το κρητικό κέντρο Ομαλός, την Piaggio Παντερμάκης, καθώς και όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο 1ο Κρητικό Πρωτάθλημα.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr