ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Στις 25 Οκτωβρίου ο «2ος Μετεωρίτικος Δρόμος» του Σ.Κ.Α. Μετεώρων

0

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.) διοργανώνει το «2ο Μετεωρίτικο Αγώνα» δρόμου με δύο events, που θα συναρπάσουν όλους εσάς τους λάτρεις των δρόμων αντοχής!

– Αγώνας trail 21 χιλιομέτρων στην καρδιά των Μετεώρων. 1100 μέτρα υψομετρικής διαφοράς, μέσα σε μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς με θεατές τους Μετεωρίτικους βράχους και θέα πού κόβει την ανάσα!

– Αγώνας city trail 6 χιλιομέτρων εντός της πόλης της Καλαμπάκας! Ο αγώνας που τρέξατε κι απολαύσατε, τώρα ακόμη πιο γρήγορος! Ένα ταξίδι στο χρόνο, ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια και τους σύγχρονους δρόμους της πόλης, ακριβώς κάτω απ’ τους βράχους των Μετεώρων!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους με αφετηρία και τερματισμός την Πλατεία Δημαρχείου (συντριβάνι)

Στοιχεία Αγώνων

– Meteora Trail Running (21.000μ – 1150μ υψομετρική) : Ώρα Εκκίνησης: 10:00 (πμ)
– City Trail Meteora (6.600μ. – 250μ υψομετρική): Ώρα Εκκίνησης: 10:00 (πμ)
– Δρόμος Υγείας παίδων/κορασίδων (1000μ.) : Ώρα Εκκίνησης: 10:10 (πμ)

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στο Meteora Trail Running , θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1997 και μεγαλύτεροι).
Στον Δρόμο Υγείας παίδων / κορασίδων (1.000μ.) θα πρέπει ο συμμετέχοντας να έχει συμπληρώσει το 8ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι).

Διακρίσεις – Έπαθλα

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών και των δύο Δρόμων. Επίσης θα βραβευτούν ο πρώτος άνδρας άνω των 55 και η πρώτη γυναίκα άνω των 50 ετών. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.
Επίσης θα βραβευτεί ο σύλλογος με τον καλύτερο χρόνο, ο οποίος θα οριστεί από τους 3 πρώτους αθλητές του συλλόγου που θα τερματίσουν.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο με τα διακριτικά του αγώνα. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.skam.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους δυο αγώνες του Meteora Trail Running και του Δρόμου παίδων / κορασίδων των 1.000μ., θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Δεύτερα 19 Οκτωβρίου 2015.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Με συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.skam.gr και ακολουθώντας τις οδηγίες,
ή Αυτοπροσώπως στα Γραφεία του Meteora Trail Running, Τεχνικό Γραφείο Χρήστου Κοντογούλα, Ιωαννίνων 16, Καλαμπάκα, Τηλ: 2432075080 / 6974211830

Αντίτιμο Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στον Meteora Trail Running είναι:
Meteora Trail Running 15 ευρώ (21χιλ)
City Trail Meteora 10 ευρώ (6χιλ)

Παροχές Αγώνα

Πακέτο αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο με τα διακριτικά του αγώνα, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, αναψυκτικών και παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

Τρόποι Πληρωμής
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ αριθ. Λογαριασμού : 5615-047374-769
ΙΒAN: GR02 0172 6150 0056 1504 7374 769
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Ακυρώσεις συμμετοχών δεν γίνονται δεκτές καθώς και το αντίτιμο συμμετοχής δεν επιστρέφεται στον αιτούντα.
Ιατρική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα παρίστανται προληπτικά δυο ειδικευμένοι ιατροί (καρδιολόγος / ορθοπεδικός)
Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Σε τακτά διαστήματα της διαδρομής του αγώνα θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.
Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνα

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα 21 χλμ είναι οι τέσσερις ώρες (λήξη 14:00).
Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα, καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης και τον αριθμό συμμετοχής τους, που παραλαμβάνουν από το Κέντρο Εγγραφών την ήμερα του αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν στην Αφετηρία / Τερματισμός.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΟΥΡΕΛΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr