ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

To τελευταίο e-mail ενός Καναλάρχη

0

Της Τζένης Κωστοπούλου

Χερ Χλαπαστρούφεν,

Όπως γνωρίζει η Πανφαυλότητά Σας, σήμερα, Κυριακή 5 Ιουλίου, διεξάγεται τελικά, στην υποβαθμισμένη Αποικία μας, το κίβδηλο δημοψήφισμα που επέβαλε στα ιθαγενή χάπατα η φερόμενη ως Ελληνική Κυβέρνηση.

Το παρόν mail έχει απολογιστικό και λογιστικό χαρακτήρα διότι, όπως πρώτοι εσείς γνωρίζετε, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς σκύλους.

Κατά τη διάρκεια των ολίγων ημερών που προηγήθηκαν του ψευδεπίγραφου δημοψηφίσματος, το Κανάλι μας, ακολούθησε πιστά τα μεταξύ μας συμφωνηθέντα και τολμώ να πω, ξεπέρασε τον εαυτό του, όχι μόνο για να ικανοποιήσει πλήρως εσάς, τους Πανψοφολογιότατους Συνεργάτες μας, αλλά και για τη φυσική εκτόνωση του αδιαμφισβήτητου αρτεμοματσισμού και γερολαδακισμού πολλών εκ των εξεχόντων στελεχών μας. Γνωρίζετε άλλωστε ότι πολύ δύσκολα εντάσσεται επώνυμος δημοσιογράφος στο εκλεκτό δυναμικό μας, εάν δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις υψηλής σφουγγογερμανοκωλαριοσύνης.

Στο πλαίσιο της εντατικοποιημένης προσπάθειας ανημέρωσης του κοινού μας, λοιπόν, προβήκαμε στις κάτωθι διεκπεραιώσεις:

  • Αναζητήσαμε σε προάστια των Αθηνών τις πιο τεατράλε ουρές συνταξιούχων και όποτε αυτό δε στάθηκε δυνατό, τις δημιουργήσαμε, πραγματοποιώντας υψηλών προδιαγραφών ψηφιακή επεξεργασία, ήχου και εικόνας, επί παλαιότερου ή πρωτόλειου υλικού. Επιστρατεύσαμε σε ορισμένες περιπτώσεις και κομπάρσους με κριτήριο την ομοιότητά τους με εξαϋλωμένες φιγούρες και πρόσωπα του Γκρέκο, ενώ χρησιμοποιήσαμε και βοηθητικά οργανικά και ανόργανα αξεσουάρ (ρίξαμε π.χ. αρουραίους και ακρίδες σε ουρά στα Βριλήσσια, για να καταγράψουμε ορίτζιναλ εκφράσεις φόβου και αποστροφής). Για τους παραπάνω λόγους θα σας παρακαλούσα να δείτε το ενδεχόμενο παροχής έξτρα αποζημίωσης – με το κεφάλι – για κάθε ηλικιωμένο Ονούφριο και Σεβαστιανό που χρησιμοποιήσαμε, αλλά και αξιοπρεπών μπόνους για το επιτελείο των τεχνικών μας. Δείτε συνημμένα τα τιμολόγια για τις λιποθυμίες. 120 ευρώ ανά λιποθυμία είχαμε συμφωνήσει, όπως πιθανότατα ενθυμείστε. Επαφίεται στην Κακοσύνη σας η παρακράτηση τού 70%.
  • Διενεργήσαμε συνεχές και απαραβίαστο φέις και οπίνιον κοντρόλ στις ζώνες υψηλής τηλεθέασης. Ούτε κυβερνητική μύγα δεν πέρασε στα στούντιό μας τις ώρες αιχμής. Ρίχναμε αμπούλες αεροζόλ με τους συλλεκτικούς συμπυκνωμένους αερισμούς Βενιζέλου που μας παρείχε, από την προσωπική της συλλογή, η Φώφη Γεννηματά.
  • Καθ’ όλο το πενθήμερο του Βοκάκιου, πραγματοποιούσαμε νυχθημερόν αποδελτίωση τοποθετήσεων από Κυβερνητικά Στελέχη. Κατόπιν ενδελεχούς αρνητικής κοπτοσυρραφής, δημιουργήσαμε εν συνεχεία φιλμάκια που αποτελούν αληθινά διαμάντια…, πραγματικά master pieces κυβερνητικής αφερεγγυότητας. Αναμένεται να προταθούν κάποια απ’ αυτά για το Όσκαρ Μοντάζ 2016.
  • Ήμαστε σε διαρκές Brain storming με τα επιφανέστερα think tanks της συνομοταξίας μας. Δυστυχώς, επιτύχαμε μόνο το storming (εξ ου και η κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας), διότι η κύριοι Μπογδάνος, Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου, Πρετεντέρης, Τρέμη, κλπ. αποδείχτηκαν επί το έργον προσωποποιήσεις του ουκ αν λάβοις… Το γαρ πολύ της δουλοπρέπειας, γεννά απόλυτη αφροσύνη…
  • Συνεργαστήκαμε αρμονικά με τον αγαπητό σας ανθυποαχυροσυνεργάτη Άδωνη Γεωργιάδη, γιατί τελικά, μόνο αυτός, παρά το απόλυτα αγχογόνο περιβάλλον, μπόρεσε να διατηρήσει σε εγρήγορση την κουτοπονηρία του και σε σταθερή θερμοκρασία το ψυχρό αίμα του ερπετοειδούς, προκειμένου να γεννήσει μοχθηρές λύσεις της τελευταίας στιγμής για την ευόδωση όλων των ύπουλων και σκοτεινών μας κοινών σχεδίων. Σας υπενθυμίζω, στο σημείο αυτό, ότι υπήρξε ο εμπνευστής της διακοπής ροής χρημάτων προς τις ελληνικές τράπεζες. Θέλω να εξάρω γενικότερα το αδίστακτο του χαρακτήρα του και τη σπάνια ικανότητά του στην προώθηση των θέσεων και των συμφερόντων σας. Θέλω επίσης να σας διαβιβάσω το αίτημά του για άμεση εξαγορά όλου του στοκ των βιβλίων της επιχείρησής του από την Καγκελαρία, όπως το είχατε συμφωνήσει. Δε σας αποστέλλει email ο ίδιος, γιατί για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του, ντρέπεται.

Θα ήθελα, τέλος, να σας παρακαλέσω να προβείτε στην εξόφληση όλων των παραπάνω εντός της σήμερον, (5/7/2015) και πριν την 7η απογευματινή, γιατί εργαστήκαμε επιμελώς και με ζήλο και δε θα θέλαμε να κριθούμε εκ του αποτελέσματος… Η προσπάθεια από μας έγινε….

Μετά τιμής (γιατί όλα έχουν μια τιμή)

Ο έλληνας Καναλάρχης της καρδιάς σας….

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr