ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Δημοτικών Σχολείων παρουσία Μπίρμπα, Δημοτικού Συμβουλίου και παλαίμαχων της ΑΕΚ

0

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (8/6/) το απόγευμα το τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Αιγάλεω, που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων της πόλης, στο δημοτικό στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 Δημοτικά Σχολεία της πόλης, ενώ οι αγώνες διεξήχθησαν μέσα σε ένα αγωνιστικό και εορταστικό κλίμα για τους μαθητές, αλλά και για τους γονείς τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου.

Πρωταθλητής του τουρνουά αναδείχτηκε το «ευ’ αγωνίζεσθε», ενώ όλοι οι μαθητές παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής.
Παράλληλα σε κάθε σχολείο δόθηκε και κύπελλο συμμετοχής, το οποίο οι μικροί μαθητές σήκωσαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές.

Στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, εκτός από τους προαναφερόμενους συντέλεσε ιδιαίτερα το προσωπικό του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου, καθώς και οι προπονητές, οι γυμναστές, οι δάσκαλοι, και το προσωπικό των κήπων και του τμήματος κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Αιγάλεω. Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι υπάλληλοι του Δήμου, κ.κ.: Αποστολίδης και Νάνος.

Από δεξιά διακρίνουμε τον Δήμαρχο Αιγάλεω Δημ. Μπίρμπα, δίπλα του τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, κ.κ. Ηλία Ατματζίδης και Μιχάλης Παυλή, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μ. Ζάχαρη, με την άσπρη πουκαμίσα την Αντιδήμαρχο Παιδείας Γ. Χριστόγλου και στο βάθος με τα γυαλιά ηλίου, το μέλος της ΄Ενωσης Γονέων Αιγάλεω Β. Γεωργοπάνου

Από δεξιά διακρίνουμε τον Δήμαρχο Αιγάλεω Δημ. Μπίρμπα, δίπλα του τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, κ.κ. Ηλία Ατματζίδης και Μιχάλης Παυλή, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μ. Ζάχαρη, με την άσπρη πουκαμίσα την Αντιδήμαρχο Παιδείας Γ. Χριστόγλου και στο βάθος με τα γυαλιά ηλίου, το μέλος της ΄Ενωσης Γονέων Αιγάλεω Β. Γεωργοπάνου

Στην εκδήλωση απένειμαν μετάλλια στους μικρούς μαθητές: ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Χριστόγλου, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κήπων Κ. Φίλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω Μ. Ζάχαρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Αιγάλεω» Γ. Γκίκας, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Ώρα Αιγάλεω» και πρόεδρος της ΕΕΒΕ Αιγαλεω Η. Μάνδρος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Κ. Χατζηκώστας, Ν. Καραγιάννης, Τ. Σαράντος και Κ. Γεωργόπουλος.

Επίσης μετάλλια απένειμαν και οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κ.κ.: Ηλίας Ατματζίδης και Μιχάλης Παυλής.

Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω απένειμαν μετάλλια η κα. Π. Πολυχρονιάδου Γραμματέας της ΄Ενωσης και τα μέλη κα. Β. Γεωργοπάνου και κ. Μ. Μαστορόπουλος.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι: προϊσταμένη του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Αιγάλεω Σοφία Κορμέντζα, το μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΑΛΕΩ Τ. Προδρόμου, ο ιδιοκτήτης της Ευρωγνώσης Μ. Σταυρίδης, η ιδιοκτήτρια της σχολής CLEVER NET κα. ΄Εφη Κωστίδου, ο ταμίας της ΄Ενωσης Γονέων Αιγάλεω Αθ. Παπαευσταθίου, η πρόεδρος της ΄Ενωσης Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Ζαμπάρα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χ. Δεμαρτίνου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δ. Παπαϊωάννου, αλλά και μέλη από τα Δ.Σ. και των υπόλοιπων Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων που συμμετείχαν στο τουρνουά, των οποίων όμως τα ονόματα δεν έχουμε εύκαιρα.

Χορηγοί του τουρνουά ήταν: η Σχολή Πληροφορικής CLEVER NET, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Δράκου και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

11393391_970512109637029_4824678567523420718_o
10836198_953522231335611_376514337_n (1)

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr