ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Παραίτηση Λιβαθηνού από το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» λόγω αισχροκέρδειας της ιδιωτικής εταιρείας που το είχε αναλάβει!

0

λιβαθηνόςΣε μία εποχή που τα ΜΜΕ και οι… «εκσυγχρονιστές» λυσσάνε για τον «καλό ιδιωτικό τομέα» και το «κακό δημόσιο», η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθηνού από τη διοίκηση της Ε΄ κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα λόγω… αισχροκέρδειας της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε να προχωρήσει το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» δείχνει την άλλη όψη των πραγμάτων.

Συγκεκριμένα ενώ μέχρι πέρσι το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα διοργανώνονταν από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνα και κόστιζε 60 ευρώ για κάθε παιδί, φέτος που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από ιδιωτική εταιρεία το κόστος εκτοξεύτηκε στα… 110 ευρώ ανά παιδί με αποτέλεσμα ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, Σπύρος Λιβαθηνός που ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα να παραιτηθεί αγανακτισμένος!

Εξάλλου σε ένα πρόγραμμα που συμμετέχουν πάνω από 300 παιδιά (!) είναι απαράδεκτο η εταιρεία που το διοργανώνει να θέλει να βγάλει πάνω από 15.000 ευρώ κέρδος και μάλιστα εν μέσω κρίσης!!!

Ευθύνες πάντως, πέραν της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε το πρόγραμμα, υπάρχουν και στο Δήμο Μαραθώνα που αποφάσισε εν μέσω κρίσης να δώσει ένα πρόγραμμα… φιλέτο σε ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα σε μία από αυτές που θέλουν να κάνουν… «αρπαχτές» σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Όπως γίνεται κατανοητό οι ευθύνες του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψηνάκη είναι πολλές και η απάντηση που θα δώσει για το συγκεκριμένο σκάνδαλο αναμένεται με ενδιαφέρον.

About Author

ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr