ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΕΤΑΔ: « Ο Δήμος Μαραθώνα και η ΔΕΗ ευθύνονται για τη διακοπή του ηλεκτρικού στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά»

0

κωπηλατοδρόμιοΣτο Δήμο Μαραθώνα και τη ΔΕΗ έριξε το μπαλάκι των ευθυνών η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) σχετικά με τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Η ΕΤΑΔ υποστηρίζει ότι πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αλλά δεν πλήρωνε τα δημοτικά τέλη, αφού σύμφωνα με το νόμο απαλλάσσεται από αυτά. Παρόλα αυτά τόσο ο Δήμος Μαραθώνα όσο και η ΔΕΗ τις χρέωναν τα δημοτικά τέλη (παρανόμως), τα οποία όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε να πληρώσει.

Έτσι λοιπόν, φτάσαμε στο δυσάρεστο αποτέλεσμα της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, ενέργεια που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Πόζναν.

Η ΕΤΑΔ από την πλευρά της πάντως, τονίζει πως την περασμένη εβδομάδα απέστειλε Εξώδικη Πρόσκληση – Διαμαρτυρία και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων στη ΔΕΗ, ενώ η Προσωρινή Διαταγή, με αίτημα την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, συζητείται εντός της εβδομάδας.

Εμείς περιμένουμε την απάντηση του Δήμου Μαραθώνα και της ΔΕΗ στις καταγγελίες της ΕΤΑΔ, ενώ ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος, αυτό το πρόβλημα που έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας.

About Author

ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr