ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο Γιάννης Μπούκης κατέκτησε και πάλι το ρινγκ

0

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών, καθιερώνοντας τις νίκες και επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του επί των αντιπάλων του με Κ.Ο., ο αθλητής της Μαρίας Αβραμίδου, Γιάννης Μπούκης, κατέκτησε και πάλι το ρινγκ, στο GOWS Master Edition, το Σάββατο 9 Μαίου, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον «Τάφο του Ινδού».

Μετά από ένα υποδειγματικό wai kru και υπό τους ήχους του sarama, ο Γιάννης δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του Ζενγκυνάσι Αργύρη, τελειώνοντας το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες στον 1ο γύρο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα μουιτάι, η ταλαιπωρία ήταν πολύπλευρη, καθώς 3 φορές άλλαξε ο αντίπαλος. Ιδιαίτερα επιβαρυντική η όλη  κατάσταση που ευτυχώς όμως βρήκαμε τον τρόπο μας να την διαχειριστούμε προς όφελός μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος : Κανένα παιχνίδι δεν θεωρώ πως είναι εύκολο! Κάθε ένα ειναι ξεχωριστο για μενα και εξισου σημαντικο και δυσκολο!!! Η αλλαγη των αντιπαλων μου με επηρεασε αρκετα ηταν αρκετα ψυχοφθορο γιατι μεχρι τελευταια στιγμη αγχωνομουν οχι μονο για το πως κινειται η προετοιμασια μου αλλα και για το αν τελικα θα παιξω ή οχι! Αλλά όλα πήγαν κατ’ ευχήν και έτσι συνεχίζω με την προπονήτριά μου τον δρόμο προς την κορυφή!!!
muitai1 muitai2 muitai3 muitai5 muitai6

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr