ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Κόρινθος: Ο Κούγιας «ανοίγει» το γήπεδο για τον αγώνα της Παναχαικής με τον Ολυμπιακό Βόλου!

0

Τον πρώτο της αγώνα στο γήπεδο της Κορίνθου θα δώσει την Τετάρτη η Παναχαική κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, σε αγώνες – μπαράζ για την άνοδό της! Το γήπεδο της Κορίνθου θα χρησιμοποιείται εφεξής ως έδρα για την Αχαική ομάδα μετά την συμφωνία στην οποίαν κατέληξαν ο Αλέξης Κούγιας και ο Δήμαρχος της Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός.

Σήμερα στην διάρκεια συνέντευξης τύπου του Δημάρχου όπου δόθηκαν απαντήσεις αναφορικά με επικρίσεις που δέχεται τα τελευταία 24ωρα για την κίνηση της παραχώρησης αλλά και την βούληση συγχώνευσης της Παναχαικής με την Κόρινθο, ανακοίνωσε κατόπιν εξουσιοδότησης του Αλέξη Κούγια πως οι πύλες του σταδίου της Κορίνθου την Τετάρτη θ ανοίξουν για τα σχολεία του Νομού τα οποία θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. «Τα σχολεία θα μπορέσουν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος σε μια προσπάθεια σαφέστατα να «σαγηνεύσει» όσους περισσότερους μπορεί ώστε το γήπεδο της Κορίνθου την Τετάρτη να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Αναμφίβολα πρόκειται για «στοίχημα» αν κανείς λάβει υπόψιν του τον πόλεμο ανακοινώσεων των φιλάθλων των δυο ομάδων οι οποίες αντιδρούν στο σενάριο της συγχώνευσης.

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr