ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αγώνας Τριάθλου στο Σχινιά την Κυριακή

0

τρίαθλοΑγώνας τριάθλου θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 10 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά. Ο αγώνας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αφού θα υπάρχει τόσο κατηγορία «sprint» για τους ενήλικες, όσο και κατηγορία «παιδικό» για τα παιδιά.

Τα παιδιά θα συμμετάσχουν στην παιδική κατηγορία μειωμένων αποστάσεων, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά οι προδιαγραφές ασφαλείας. Τέλος για όσους ανησυχούν για την… εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, απλά να ενημερώσουμε ότι θα υπάρχουν πιστοποιημένοι κριτές από την Ελληνική Ομοσπονδία Τρίαθλου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ SPRINT

 

Γραμματεία: Το Σάββατο από τις 12:00 στο «Moraitis Sports» και από τις 07:30 την Κυριακή στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρόμιου.

 

Ροή αγώνα: Οι αθλητές θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στο χώρο στάθμευσης του Κωπηλατοδρόμιου, να παραλάβουν την τσάντα του αθλητή από την γραμματεία, πίσω από τις εξέδρες (όπως και την προηγουμένη του Αγώνα στο «Moraitis Sports»), να αφήσουν το ποδήλατό τους και το κράνος στην ζώνη αλλαγής και να κατευθυνθούν στην έξοδο από την θάλασσα, όπου θα αφήσουν τα παπούτσια τρεξίματος και θα οδηγηθούν δεξιά προς το «Moraitis Sports».

 

Ενημέρωση: 09:45 στον Πύργο του ναυαγοσώστη του «Moraitis Sports»

 

Εκκίνηση Αγώνα Sprint: 10:00 από το «Moraitis Sports»

 

Διαδρομή κολύμβησης: 750μ

 

Θερμοκρασία νερού: ~ 17-18οC

 

Απόσταση μέχρι τη ζώνη αλλαγής: ~700μ-800μ

 

Διαδρομή ποδηλάτου: 20.000μ

 

Διαδρομή τρεξίματος: 5.000μ

 

Επισημαίνεται ότι στην αναστροφή του σκέλους του τρεξίματος (5.000μ) θα υπάρχει τάπητας ελέγχου / χρονομέτρησης, κάμερα και σταθμός υδροδότησης.

 

Τερματισμός: στον χώρο πίσω από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρόμιου

 

Απονομές: στο «Moraitis Sports» στις 14:00

About Author

ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr