ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Μια συνέντευξη με πολλούς αποδέκτες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

0

KM (2)
«Η Κυβέρνηση είχε ένα περιθώριο να φέρει μια καλύτερη συμφωνία από αυτή που θα φέρναμε εμείς. Δυστυχώς το απώλεσε», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια συνέντευξη με πολλούς αποδέκτες, την Δευτέρα 4 Μαΐου.

Αυτή η δήλωση αποτέλεσε μέρος ολόκληρης της ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη για τον σταθμό «Ηράκλειο 98.4».

Ο βουλευτής της Β΄Αθηνών και αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» έστρεψε τα «βέλη» του στην σημερινή κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Η κυβέρνηση απλώς επιδιώκει μια οποιαδήποτε συμφωνία για να απεμπλακεί από αυτό το αδιέξοδο», ενώ στην συνέχεια την κατηγόρησε ότι «βάζει πολύ νερό στο κρασί της», καθώς: «Εδώ που έχουμε φτάσει, (η κυβέρνηση) θα αναγκαστεί να λάβει νέα μέτρα», όπως τόνισε.

Τέλος ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης μίλησε για «εσωκομματική αντιπολίτευση» στο κυβερνών κόμμα επισημαίνοντας ότι «εδώ και δυο μήνες αντί να διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση με τους θεσμούς, διαπραγματεύεται με την εσωκομματική της αντιπολίτευση προκειμένου να ξεφύγει από το επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει».

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr