ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ελεύθερος ο Λεωνίδας Μπόμπολας, αφού κατέβαλε 1,8 εκ. ευρώ

0

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας ο οποίος συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία για φοροδιαφυγή σήμερα το πρωί. Η προανάκριση, ωστόσο, θα συνεχιστεί. Από την πλευρά του, γίνεται λόγος για αυτόβουλη εμφάνισή του στις αρμόδιες αρχές για την ρύθμιση του χρέους του.

Ο  Λεωνίδας Μπόμπολας, αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως κατέβαλε το ποσό του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στα δημόσια ταμεία ως προκαταβολή και πριν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, ενώ του δόθηκε προθεσμία προκειμένου να καταβάλει και το υπόλοιπο ποσό που αντιστοιχεί σε 2,2 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας το ένταλμα εκδόθηκε χθες, καθώς ο Λεωνίδας Μπόμπολας έπρεπε να καταθέσει στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Τα αδικήματα τα οποία αποδίδονται σε βάρος του επιχειρηματία είναι αυτά της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης από παράνομες δραστηριότητες.

Ο πρόεδρος της κατασκευαστικής ΕΛΛΑΚΤΩΡ Λεωνίδας Μπόμπολας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με πρωτοβουλία μου επικοινώνησα σήμερα με τις αρμόδιες Αρχές της Δικαιοσύνης για διευθέτηση υπόθεσης φορολογικής φύσης.

Η υπόθεση ήδη αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, μετά την οριστική διοικητική επίλυσή της.

Ο,τιδήποτε άλλο αναφέρεται δεν ευσταθεί.
Λεωνίδας Μπόμπολας, επιχειρηματίας».

 

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr