ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αισθητικές παρεμβάσεις με παλιά ποδήλατα στην πόλη της Καρδίτσας

0

Θετικά σχόλια από κατοίκους και επισκέπτες της Καρδίτσας έχουν αποσπάσει οι δύο “ποδηλατογλάστρες” που έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγους μήνες σε αντίστοιχα παρτέρια μπροστά από το Δημαρχείο και στον κεντρικό πεζόδρομο.

Οι ποδηλατογλάστρες ήταν δωρεά της ομάδας πολιτών “Ποδηλατάδα Παλαμά”- τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί για μια ακόμα φορά- που θέλησαν με αυτή την πρωτοβουλία τους να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάδειξη της Καρδίτσας ως πανελλαδικό, αλλά και πανευρωπαϊκό σημείο αναφοράς της χρήσης του ποδηλάτου.Η τοποθέτηση των δύο ποδηλάτων και ο “ανθοστολισμός” τους με φροντίδα της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου αναβάθμισε αισθητικά τα δύο σημεία, γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιες παρεμβάσεις στοχεύοντας να ενισχύσει και με αυτόν τον τρόπο τον χαρακτήρα της πόλης ως “πόλη του ποδηλάτου”.

Για το σκοπό αυτό καλούνται όσοι δημότες έχουν παλιά ποδήλατα που δεν τα χρησιμοποιούν και τα προορίζουν για πέταμα, να επικοινωνήσουν με το Δήμο Καρδίτσας στο τηλ. 2441021463 για την περισυλλογή των ποδηλάτων τους από υπαλλήλους του Δήμου, ώστε να “ανακυκλωθούν” και να μεταμορφωθούν σε διακοσμητικά στοιχεία της πόλης.

 

About Author

ΔΩΡΑ ΜΗΤΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr