ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Τηλεοπτική τρομοϋστερία και ακροδεξιά ρητορεία.

0

Εδώ και μέρες καλλιεργείται στην οθόνη του Έλληνα τηλεθεατή, ένα κλίμα γενικευμένης τρομοϋστερίας, παρουσιάζοντας  την ελληνική δημοκρατία σε «κατάσταση πολιορκίας». Στο ίδιο κλίμα και σημερινό άρθρο βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ., όπου προαναγγέλονται τόσο το «ναυάγιο» της χώρας στις 24 Απριλίου, όσο και η ύπαρξη «ζημιών και θυμάτων».

Τόσο η τηλεοπτική πραγματικότητα, όσο και η ακροδεξιά ρητορεία του κ. Σαμαρά, που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κατά των «ταραξιών» και των «κουκουλοφόρων», βρίσκονται σε απόλυτη διάσταση με την αντικειμενική πραγματικότητα. Αποκορύφωμα τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας που έπαιζαν σε κονσέρβα 5 και 6 μέρες μετά. Ποιος λοιπόν υποθάλπει και ενισχύει την «ανομία»; Άλλωστε, όλοι και όλες γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολύ μεγαλύτερες εντάσεις που δεν έλαβαν παρόμοια δημοσιότητα.

Ο ελληνικός λαός όμως και η κυβέρνηση που δημοκρατικά εξέλεξε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ στα ακροδεξιά κελεύσματα και στην ατζέντα φόβου και ανασφάλειας την οποία κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διασφαλιστεί το κράτους δικαίου και οι δημοκρατικές αξίες σε όλη την κοινωνία.

Στις 25 Ιανουαρίου 2015 τα «θύματα» της μνημονιακής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μέτρησαν τις «ζημιές» στις ζωές τους και στη χώρα και έδωσαν την εντολή για διαπραγμάτευση και διακυβέρνηση στη σημερινή κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Όσοι ονειρεύονται ανατροπή της κυβέρνησης αυτής και επενδύουν σε σενάρια «αριστερής παρένθεσης» έχουν ήδη διαψευσθεί στην πράξη και κινδυνεύουν πλέον με γελοιοποίηση.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

About Author

ΔΩΡΑ ΜΗΤΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr