ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο Δημ. Μπέσης θέτει ζήτημα αθλητικών υποδομών του Αιγάλεω στην Περιφέρεια

0

Ο Δήμος Αιγάλεω δίνει το παρών του στην ευρεία σύσκεψη για τον αθλητισμό στην Δ. Αθήνα, μέσω του δημοτ. συμβούλου της “Ανάπλασης Αιγάλεω” Δημ. Μπέση, η οποία πραγματοπoιείται στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής στο Περιστέρι, την Μ. Τρίτη (Σύσκεψη για σωματειακό και ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Δ. Αθήνα από την Περιφέρεια).

Συγκεκριμένα και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Δ. Αθήνας Σπύρου Τζόκα, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα αθλητισμού Σπύρου Πάντζα, και άλλων, ο κ. Μπέσης θέτει επί τάπητος το ζήτημα των αθλητικών υποδομών στην περιοχή μας.

Από την πλευρά του Αιγάλεω, ο κ. Μπέσης, αφού έδωσε κατά την τοποθέτησή του μια ξεκάθαρη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην πόλη μας, κατέθεσε και έναν μακρύ κατάλογο με τα προβλήματα των αντίστοιχων εγκαταστάσεων.

Ο δημοτ. σύμβουλος της Ανάπλασης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους τάπητες στα ανοικτά γήπεδα, αλλά και στο κλειστό που χρίζουν αντικατάστασης ή επισκευής, για τον ελλιπή φωτισμό, για τους προβληματικούς πάγκους και για τα προστατευτικά δίχτυα, για την μετατροπή του κολυμβητηρίου σε ενεργειακό κ.λ.π.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτήν την πρώτη συζήτηση για τον αθλητισμό σε επίπεδο Περιφέρειας, υπήρξε μια γενικότερη καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία στην συνέχεια αναμένεται να επεξεργαστούν οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να διατεθούν κονδύλια ύψους 10 εκατ. € για την περιοχή της Δ. Αθήνας.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr