ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Nέο βιβλίο και τηλεοπτική σειρά από τον George R.R. Martin

0

O δημοφιλής συγγραφέας των βιβλίων «Α Song Of Ice And Fire» (στα οποία βασίζεται η εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Game Of Thrones»), George R.R. Martin, αποκάλυψε όχι μόνο την ημερομηνία κυκλοφορίας του έκτου βιβλίου της σειράς, αλλά και την ανάμειξή του σε μια νέα τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας!

Βέβαια, τα νέα που περίμεναν εδώ και χρόνια οι λάτρεις των βιβλίων του Martin και της τηλεοπτικής σειράς «Game Of Thrones» αφορούν στο «Winds Of Winter», το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song Of Ice And Fire». Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δημοφιλής συγγραφέας (κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε με αφορμή την επερχόμενη έναρξη της πέμπτης σεζόν του «Game Of Thrones»), το νέο του βιβλίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015.

Σύμφωνα με τον Martin, άλλωστε, απομένουν  μόνον οι τελικές πινελιές στο βιβλίο του, ενώ, όπως αποκάλυψε και ένας από τους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς, οι επόμενες σεζόν κινδυνεύουν να περιέχουν spoilers για το νέο βιβλίο, οπότε η κυκλοφορία του δε μπορεί να καθυστερήσει άλλο. Ο Martin, μάλιστα, υποσχέθηκε και μια σημαντική ανατροπή, όσον αφορά στην εξέλιξη ενός από τους ήρωές του, την οποία, όμως, δε θα δούμε στην τηλεόραση: «Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν τελικά θα τη συμπεριλάβω στο βιβλίο, αλλά την λατρεύω. Είναι μια εξαιρετική ανατροπή και κάτι που δεν έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν στην τηλεοπτική σειρά, γιατί σε αυτή έχουν ήδη παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις για τον χαρακτήρα, οι οποίες δεν έχουν παρθεί στα βιβλία».

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, το έκτο βιβλίο του «A Song Of Ice And Fire» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί το μόνο project που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον George R.R. Martin. Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, ο δημοφιλής συγγραφέας ετοιμάζει μια νέα σειρά, με τίτλο «Captain Cosmos». Πρόκειται για μια σειρά που επικεντρώνει σε έναν συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, στις απαρχές της τηλεόρασης. Η σειρά εκτυλίσσεται στο 1949, όταν η τηλεόραση κάνει τα πρώτα της βήματα, και ο πρωταγωνιστής είναι ένας συγγραφέας που τολμά να πει ιστορίες που κανείς άλλος δεν τολμά, μέσω μιας σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

 

 

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr