ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο PacMan στο Google Maps

0

Ένας κολοσσός όπως η Google δε θα μπορούσε παρά να γιορτάσει την Πρωταπριλιά με έναν πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό τρόπο – και αυτό ακριβώς έκανε! Οι χρήστες του Google Maps έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο παιχνίδι PacMan στους δρόμους της πόλης τους, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας!

Αναλυτικότερα, μόλις ξημέρωσε η 1η Απριλίου, η Google ενεργοποίησε μια νέα δυνατότητα στην υπηρεσία Google Maps. Για μερικές ώρες, λοιπόν, οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να εντοπίσουν τη διεύθυνση που επιθυμούν, αλλά και να μετατρέψουν οποιαδήποτε πόλη, συνοικία και περιοχή σε πίστα του PacMan. Με λίγα λόγια, μπορούν να καταβροχθίσουν όλες τις κουκίδες μπροστά από το Σύνταγμα, να κυνηγήσουν τα φαντασματάκια γύρω από την Ακρόπολη, να φάνε τα φρουτάκια στη γειτονιά τους και να επισκεφτούν οποιαδήποτε περιοχή στον κόσμο, μετατρέποντάς τη σε πίστα του θρυλικού παιχνιδιού.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν το Google Maps και να επιλέξουν το εικονίδιο του PacMan που βρίσκεται στο αριστερό μέρος της οθόνης. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Η ίδια δυνατότητα, μάλιστα, είναι διαθέσιμη και από το κινητό – ωστόσο, οι επιλογές στο χάρτη είναι περιορισμένες.

Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr