ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ανανεωμένη η Ακαδημία κολύμβησης με δωρεάν εγγραφές, έξυπνα πακέτα και πρωταθλητισμό

0

Με δωρεάν εγγραφές, οικογενειακά πακέτα, προσφορές για ανέργους και με την προτροπή: «Αγάπησε την Κολύμβηση και Κάνε την Τρόπο Ζωής», η Ακαδημία Κολύμβησης του Αιγάλεω Α.Ο. ανοίγει τις πύλες της, ενώ όπως επισημαίνουν τα στελέχη του αθλητικού οργανισμού, στόχος είναι η δημιουργία μιας Ακαδημίας Κολύμβησης – πρότυπο για τα ελληνικά, αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, στην Ακαδημία Κολύμβησης τα παιδιά μαθαίνουν σταδιακά να κολυμπούν τα τέσσερα (4) στυλ κολύμβησης, ενώ έμπειροι προπονητές διδάσκουν στα παιδιά πως να κολυμπούν σωστά και ταυτόχρονα τους δείχνουν τον τρόπο που θα τους οδηγήσει να γίνουν σωστοί αθλητές και μετέπειτα πρωταθλητές.

΄Εμπειροι προπονητές διδάσκουν στα παιδιά, ενώ όσα παιδιά ξεχωρίζουν μέσα από την προπονητική διαδικασία προωθούνται στα αντίστοιχα τμήματα

΄Εμπειροι προπονητές διδάσκουν στα παιδιά, ενώ όσα παιδιά ξεχωρίζουν μέσα από την προπονητική διαδικασία προωθούνται στα αντίστοιχα τμήματα

Αναφορικά με το προπονητικό δυναμικό των Ακαδημιών να πούμε ότι έχουν μια ενιαία, κεντρικά σχεδιαζόμενη προπονητική φιλοσοφία.

΄Ετσι, όσα παιδιά ξεχωρίζουν μέσα από την προπονητική διαδικασία θα προωθούνται στα αντίστοιχα τμήματα, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να ρωτούν, να μαθαίνουν και να ανταλλάσουν απόψεις με τους προπονητές .
1534305_752182484792962_1315107830_n
Πληροφορίες ΓΙΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ή περαιτέρω διευκρινίσεις στα γραφεία του Συλλόγου:

Οδός Νικολάου Πλαστήρα 20 κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω (Σταύρος Βενέτης) κάτω από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-5982800
Ώρες λειτουργίας : 4:00-8:00 μ.μ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

θηθκυηκξη

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr