ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αιγάλεω ΑΟ: Τιμωρείστε τους ενόχους – καταδικάζουμε απερίφραστα τα απαράδεκτα επεισόδια

0

Μετά από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ριζούπολη στην διάρκεια του παιδικού αγώνα μπάσκετ Α.Σ. Αναγέννησης Πετραλώνων – Αιγάλεω Α.Ο. (24/3/15), όταν άγνωστοι εισήρθαν στο 1:32 λεπτό, πριν την λήξη, στο Κλειστό του Απόλλωνα και επιτέθηκαν στην εξέδρα της Αναγέννησης, το Σωματείο Αιγάλεω Α.Ο. δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την βία.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα τα απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ριζούπολης… από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό και τα ιδανικά που αυτός πρεσβεύει και υπηρετεί».

Η Διοίκηση του Αιγάλεω, όπως τονίζεται στην συνέχεια: «Περιμένει από τα αρμόδια όργανα, όλους τους θεσμούς τους φορείς, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσουν τους πραγματικούς ένοχους», για να κλείσει επισημαίνοντας ότι «σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς προσπαθούμε πάντα να υπηρετήσουμε τον αθλητισμό και με κάθε τρόπο να πατάξουμε τη βία».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

ΑΙΓΑΛΕΩ_ΣΗΜΑ
 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο

Καταδικάζουμε απερίφραστα τα απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ριζούπολης την 24/3/15 κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ στη κατηγορία παίδων μεταξύ των Σωματείων Α.Σ. Αναγέννησης Πετραλώνων – Αιγάλεω Α.Ο και προκλήθηκαν από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό και τα ιδανικά που αυτός πρεσβεύει και υπηρετεί.

Η Διοίκηση του Αιγάλεω περιμένει από τα αρμόδια όργανα, όλους τους θεσμούς   τους φορείς, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσουν τους πραγματικούς ένοχους.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, αφού υπήρξαν και σχετικές δημοσιεύσεις στο τύπο, τη Δευτέρα 30/3/15 έχει ορισθεί ημέρα έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, προκειμένου να αναλάβουν τη Διοίκηση του Σωματείου μας νέοι άνθρωποι. Σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς προσπαθούμε πάντα να υπηρετήσουμε τον αθλητισμό και με κάθε τρόπο να πατάξουμε τη βία.

11097118_1566722810271204_1940524170_o

11097363_1566722796937872_1854350833_o

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr