ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το 64,1% «βλέπει» θετική την πορεία της κυβέρνησης σε δημοσκόπηση της Marc

0

Το 64,1% των πολιτών σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Marc για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών, βλέπει θετικά και μάλλον θετικά την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης, ενώ το 31,4% τη βλέπει αρνητικά και μάλλον αρνητικά.

Το 59,6% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι», στο ερώτημα «σας ικανοποίησε ή όχι το έως τώρα αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους μας», ενώ το 37,6% «μάλλον όχι» και «όχι».

Το (75,4%) θεωρούν ότι η συμφωνία κυβέρνησης – εταίρων για τετράμηνη παράταση δεν σημαίνει το και τέλος των μνημονίων, ενώ το 14,1% πιστεύει το αντίθετο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 10% των ερωτηθέντων δεν απάντησε.

Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα πιστεύει το 54,4% αν νικητής των εκλογών ήταν η ΝΔ, ενώ το αντίθετο πιστεύει το 19,4%, επίσης το  22,9% ότι θα ήταν περίπου τα ίδια. Μόλις το 3,3% δεν απάντησε σ’ αυτή την ερώτηση.

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εμφανίζεται το 54,7% των ερωτηθέντων ικανοποιημένο, αρνητικά απάντησε το 36,3%, ενώ ένας στους δέκα περίπου (9%) δεν απάντησε.

Όσον αφορά την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, το 61,1% έχει θετική γνώμη και  το 30,4% αρνητική, ενώ το 8% των ερωτηθέντων δεν απάντησε.

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr