ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Όλα έτοιμα για τον «8ο Ημιμαραθώνιος Θαν. Σταμόπουλος» Καλαμπάκα-Τρίκαλα

0

Για όγδοη συνεχή χρονιά η περιοχή της Καλαμπάκας και των Τρικάλων θα φιλοξενήσουν ένα σημαντικό αγώνα αντοχής ο οποίος  διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για έναν ημιμαραθώνιο 21.097 μετρά ο οποίος ξεκινά από το κέντρο της Καλαμπάκας και τερματίζει ι στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου, ο οποίος ήταν αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και έφυγε από τη ζωή, ενώ πήγαινε στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε αγώνα δρόμου.

Ο Θανάσης Σταμόπουλος είχε εμπνευστεί τη συγκεκριμένη διαδρομή, καθώς την έτρεχε, αλλά δεν πρόλαβε να δει την επιθυμία του να πραγματοποιείται. Οι συναθλητές του όμως και φίλοι του μετουσίωσαν το όραμα του σε πράξη και έτσι πλέον ο αγώνας πραγματοποιείται για όγδοη συνεχή χρονιά και έχει γίνει θεσμός.

Αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στον αγώνα ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα έρθουν στην περιοχή μας για να τρέξουν, αθλητές από Γαλλία και Ιταλία στο πιο γρήγορο ημιμαραθώνιο της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων κ. Νίκο Οικονομίδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη για τον αγώνα στην εκπομπή  «Μπάλα είναι και γυρίζει» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιαμουρέλη, του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Μετέωρα 90,3».

Ο κ. Οικονομίδης είπε πως όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του αγώνα κι απομένουν λεπτομέρειες πλέον . Οι συμμετοχές ήδη ξεπερνούν τις 1000 και αυξάνονται, ενώ είναι αυξημένες σε σχέση με την περσινή χρονιά. Τόνισε δε πως πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα ο οποίος συγκαταλέγεται στις επιλογές κορυφαίων ελλήνων αθλητών που θα τον τιμήσουν και φέτος.

Επίσης,  ευχαρίστησε του Δήμους Τρικάλων και Καλαμπάκας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την υποστήριξη, αλλά και όλους του ιδιώτες χορηγούς και κάλεσε του κατοίκους των Τρικάλων και της Καλαμπάκας να αγκαλιάσουν τον αγώνα, ο οποίος αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν για την περιοχή και τις μεγάλες αποστάσεις.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Οικονομίδης τρέχει και ο ίδιος σε αγώνες και στις 20 Απριλίου θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, στην Αμερική.

Εγγραφές έως Κυριακή 8 Μαρτίου

Ημιμαραθώνιος  και αγώνας 6χλμ

Ατομική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) – € 15 – € 15

Ομαδική Εγγραφή (άνω των 5 ατόμων) ή Μέλη Συλλόγων – € 12 – € 12

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Α. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα: www.stamhalfmarathon.org

  1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
  • Στο κατάστημα «WE RUN» Αμαλίας 4 στα Τρίκαλα, καθημερινά 10:00 – 14:00 και απογεύματα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) 18:00 – 20:30, τηλ. 24310-79700, Υπεύθυνος Δημήτρης Κωτούλας.
  • Στο κατάστημα «URBAN» Βενιζέλου 5 στα Τρίκαλα, Τρίτη και Πέμπτη 18:00 – 20:30, τηλ 24310-21213, Υπεύθυνος Αριστείδης Δημήτρης.

* ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ τηλ.211-1168240.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 1000 ΜΕΤΡΩΝ

Οι εγγραφές για τον αγώνα των παιδιών θα γίνονται το Σάββατο 15 Μαρτίου στη γραμματεία του αγώνα, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, από τις 10:00 έως και τις 17:00. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των παιδιών θα είναι δωρεάν.

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ: ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΜΑΣ!

Με τις δηλώσεις συμμετοχής να ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 1500 στους αγώνες των 21,1 χλμ και την παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων 6 χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά, η οργανωτική επιτροπή θα αδυνατούσε να ανταποκριθεί σ’ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών της!

Γίνε και εσύ εθελοντής στην μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης μας!

Γίνε και εσύ κομμάτι του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα, Θανάσης Σταμόπουλος!

Για περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα εθελοντών και πως μπορείς και εσύ να βοηθήσεις, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εθελοντών Βασίλη Σταμόπουλο στο τηλ: 6946531468.

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ 8ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων παρουσίασε την τελική αφίσα της διοργάνωσης όπου εμφανίζονται και οι χορηγοί.

halfmara1

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΟΥΡΕΛΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr