ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Για την επόμενη ημέρα του ΑΣ Μετέωρα μίλησε ο Πρόεδρος κ. Ν. Παπαχρήστος

0

Για την επόμενη ημέρα στην ποδοσφαιρική ομάδα των Μετέωρων μίλησε σε συνέντευξη του στην ραδιοφωνική εκπομπή «Μπάλα είναι και γυρίζει» του Γιώργου Σιαμουρέλη στο «Ράδιο Μετέωρα 90,3», ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Μετεώρων κ. Νίκος Παπαχρήστος (δεύτερος στη φωτογραφία από αριστερά).

Ο κ. Παπαχρήστος, αφού δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του ιστορικού σωματείου στον τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων με την νίκη επί της Φαρκαδόνας στην διαδικασία των πέναλτι την περασμένη Τρίτη, μέσα στην Φαρκαδόνα και αφού μοίρασε  συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, εισήρθε και στα διοικητικά θέματα της ομάδας, λέγοντας πως μετά το Πάσχα, θα δρομολογηθούν οι ελίξεις, ώστε να γίνει η Γενική Συνέλευσης του σωματείου, με σκοπό και στόχο την ανάδειξη μιας νέας ισχυρής διοίκησης για την επόμενη διετία, καθώς όπως είναι γνωστό, η θητεία της νυν διοικήσεως ολοκληρώνεται.

Ο κ. Παπαχρήστος είπε πως διοίκηση του, επί δυο έτη, με πολύ λίγα, έχει κάνει πολλά και καλά πράγματα για την ομάδα. Όμως ο αριθμός των ανθρώπων που τον πλαισίωσαν δεν ήταν αυτός που χρειάζονταν, για να λειτούργει καλύτερα το σωματείο.

Υπήρχαν προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας, αλλά σε γενικές γραμμές ο ίδιος και οι συνεργάτες του ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό, είπε χαρακτηριστικά.

«Σαφώς πως θα μπορούσε να γίνουν περισσότερα σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αλλά απαιτούνταν  περισσότεροι διοικητικοί  παράγοντες να πλαισιώσουν την διοίκηση» κάτι που όπως είπε ευελπιστεί ότι θα συμβεί με την εκλογή της νέας διοίκησης.

«Το νέο διοικητικό σχήμα του σωματείου οφείλει να είναι  ισχυρό και συμπαγές», σύμφωνα με τον κ. Παπαχρήστο, ο οποίος όμως δεν ξεκαθάρισε την θέση του σε ότι αφορά την παρουσία του στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει. Εξέφρασε όμως την ευχή να υπάρξει τέτοιο σχήμα, για το καλό του σωματείου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καλαμπάκας. Διευκρίνισε πάντως πως μέχρι στιγμής  δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του κάποιο έκδηλο ενδιαφέρων συμπολιτών!

Η συνένωση δυνάμενων και όλων των καλαμπακιωτών, αλλά και η συμμετοχή του Δήμου, πρέπει να αποτελέσει ένα κίνητρο για τον μέλλον του καλαμπακιώτικου ποδόσφαιρου, καθώς ή ομάδα των Μετεώρων οφείλει να έχει παρουσία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, σύμφωνα και με την άποψη της πλειοψηφίας των  φιλάθλων που διψούν για ποδοσφαιρικές διακρίσεις ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Το προσεχές δίμηνο εκτιμούμε πως θα είναι χρονική περίοδος «ζυμώσεων» στο ιστορικό σωματείο που φέτος γιορτάζει 86 συναπτά έτη παρουσίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Τρικάλων και αποτελεί σταθερή ποδοσφαιρική δύναμη και αξία.

 

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΟΥΡΕΛΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr