ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μαντόνα;

0

Σύμφωνα με την καταχώρηση της νέας περιοδείας της στη Wikipedia, η Madonna αναμένεται να επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα. Η βασίλισσα της pop φημολογείται ότι συμπεριέλαβε στην περιοδεία Rebel Heart Tour την Αθήνα και ότι θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ κάπου μέσα στον ερχόμενο χειμώνα.

Ωστόσο, τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ενώ και η καταχώρηση στη Wikipedia διορθώθηκε, έως ότου να υπάρξει επίσημη πληροφόρηση. Το ίδιο συμβαίνει και στην επίσημη ιστοσελίδα της Madonna, όπου η Αθήνα δεν υπάρχει το πρόγραμμα – όχι ακόμη, τουλάχιστον. Το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της, όμως, ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως τον ερχόμενο χειμώνα θα βρίσκεται στα… μέρη μας και δεν αποκλείεται να τη δούμε ζωντανά για δεύτερη φορά (μετά την πρώτη της επίσκεψη το 2008) στην Αθήνα.

Αν τελικά η Madonna επισκεφτεί την Αθήνα, οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά και τα κομμάτια του νέου της άλμπουμ, με τίτλο «Rebel Heart» – φυσικά, από το setlist της δεν πρόκειται να απουσιάσουν και οι κλασικές της επιτυχίες. Και, όπως μας έχει συνηθίσει η μεγάλη σταρ, δεν αποκλείεται να ακούσουμε και ανορθόδοξες δηλώσεις από τα χείλη της, όπως αυτή που έκανε πριν μερικές ημέρες σε γαλλικό ραδιοσταθμό, συγκρίνοντας τα σημερινά επίπεδα ανοχής στη Γαλλία με αυτά της ναζιστικής Γερμανίας! Ελπίδα, όλων, βέβαια, είναι να μην παρακολουθήσουμε μια ακόμη τούμπα της Madonna, όπως αυτή στα μουσικά βραβεία British Awards…

Όλα αυτά, βέβαια, είναι απλές υποθέσεις, καθώς ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η στάση της Madonna στην Αθήνα. Οι ίδιες φήμες, πάντως, κάνουν λόγο για μια επίσημη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών ή και ωρών.

Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr