ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γλυφάδα: Δυναμικό το παρόν στη κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 21-02-2015, η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας στα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας επι της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου και συστεγάζονται. Πλήθος νέων Γλυφαδιωτών, μελών της ΟΝΝΕΔ και της ΜΑΚΙ έδωσαν το παρών, παρά του κρύου και του εορταστικού τριημέρου της Καθαρά Δευτέρας. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΝΝΕΔΤην εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας Λάζαρος Ορνιθόπουλος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του μέχρι τώρα έργου της οργάνωσης με επιβράβευση όλων των μελών της τοπικής για την παρουσία τους και τη σημαντική συμμετοχή τους σε όλες τις δραστηριότητες.

Σημαντική και τιμητική υπήρξε η παρουσία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, ο οποίος συνεχάρει την οργάνωσή για τις προσπάθειές της, τόσο για τις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές, όσο για τη συμμετοχή στις κεντρικές δράσεις της οργάνωσης. Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη η παράταξη να στηρίξει την όποια προσπάθεια και από όποια κυβέρνηση, όταν πρόκειται για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΝΝΕΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ1Παρευρέθηκαν : Η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη, τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ ο υπεύθυνος οργανώσεων Αττικής Θοδωρής Κουναδέας και ο υπέυθυνος ΜΑΚΙ Παναγιώτης Κουτσογιάννης. Επίσης ο πρόεδρος και η γραμματέας της Β1 νομαρχιακής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μανώλης Μιχαλέτος και Ελένη Χαραλάμπους. Η υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της Β1 ΝΟΔΕ ΝΔ Μαρία Αλαφογιάννη. Η αντιπρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γλυφάδας Ιατρού Φωτεινή, Νίκος Τσιώλης και Σίμος Παπαδόπουλος. Η πρόεδρος της ΜΑΚΙ Γλυφάδας Μαρίνα Χριστάκη, Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου Γεράσιμος Κοντογιάννης. Από την ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου ο Γιάννης Πήλιουρας. Από την ΟΝΝΕΔ Αγίου Δημητρίου ο Γιώργος Λέκκας. Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Γιώργος Αγγελόπουλος. Η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας, Μαρία Παπάζογλου. Ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Νίκος Λεβετσοβίτης. Οι πρώην Γενικοί Γραμματείς της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας Φραγκίσκος Αρμάος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Κατερίνα Καραβιώτη. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μουλακάκης, Νίκη Κάμτσιου και Στέφανος Ζλάτης.ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΝΝΕΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ2

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr