ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Νέα ταινία Aliens από τον Ridley Scott

0

Ο παραπάνω τίτλος μπορεί να ακούγεται εξαιρετικά απειλητικός, μετά το φιάσκο του Prometheus (το prequel των ταινιών Alien και Aliens που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Scott) και την απειλή του επερχόμενου Prometheus 2, αλλά η νέα ταινία Aliens αναμένεται να τραβήξει το δικό της δρόμο.

Σκηνοθέτης της, άλλωστε, θα είναι ο Neill Blomkamp, γνωστός από τις sci-fi περιπέτειες District 9 και Elysium, καθώς ο Ridley Scott θα αρκεστεί στο ρόλο του παραγωγού. Ο 35χρονος σκηνοθέτης, μάλιστα, ήταν αυτός που ανακοίνωσε τη νέα ταινία, ποστάροντας μια εικόνα από concept art στον λογαριασμό του στο Instagram. Η 20th Century Fox, από την άλλη, δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Άξιες αναφοράς, τέλος, είναι και οι φήμες που περικλείουν τη νέα ταινία Aliens. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει και η φημολογούμενη επιστροφή της Sigourney Weaver, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στις προηγούμενες, στο ρόλο της Ellen Ripley. Η Weaver δήλωσε πρόσφατα πως ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε μια νέα ταινία Aliens, δίνοντας νέα τροφή σε όσα ακούγονται.

Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr