ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γλυφάδα: Ταυτοποιήθηκε η βόμβα στο Celestino

0

Ταυτότητα φαίνεται να αποκτά η βόμβα που εξερράγη τον Οκτώβριο του 2011 έξω από το κατάστημα Celestino, στο κέντρο της Γλυφάδας, καθώς η πασίγνωστη ξαδέρφη του έγκλειστου ποινικού κατάδικου στις φυλακές Κορυδαλλού έδειξε κάποιον βαρυποινίτη έγκλειστο έμπορο ναρκωτικών.

Όπως υποστήριξε κατά την απολογία της η 45άχρονη, η βόμβα της Γλυφάδας, αποτελούσε συμβόλαιο που εκτέλεσε ο έγκλειστος εξάδελφός της για λογαριασμό του βαρυποινίτη εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος εμπλεκόταν και επιχειρηματικά σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μάρτυρας, με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Celestino bomb2Όταν η σχέση έπαψε να υφίσταται προέκυψε το συμβόλαιο «ισοπέδωσης» της επιχείρησης που ανέλαβε να εκτελέσει ο βαρυποινίτης έγκλειστος εξάδελφός της. Ο κεντρικός δρόμος της Γλυφάδας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, τον Οκτώβριο του 2011 μετά από την έκρηξη της ισχυρότατης βόμβας έξω από το κατάστημα Celestino.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ταχύτητας και ήταν τόσο ισχυρή, που άνοιξε κρατήρα ενάμισι μέτρου και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε τουλάχιστον 25 καταστήματα δίπλα και στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Αστυνομικοί εκτιμούν πως η βόμβα περιείχε τουλάχιστον 10 κιλά εκρηκτικού υλικού. Celestino bomb1

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr