ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γλυφάδα: Απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο 67 συμβασιούχοι

0

Απλήρωτοι παραμένουν οι συμβασιούχοι υπάλληλοι με οκτάμηνη σύμβαση του Δήμου Γλυφάδας από τις 18/12/2014 που προσλήφθηκαν, φτάνοντας πλέον σε σημείο να απειλούν με αποχή από την εργασία τους.

Οι 67 συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι που εργάζονται στο Δήμο Γλυφάδας, δύο μήνες τώρα δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από το μισθό τους. Μάλιστα πριν λίγες μέρες σταμάτησαν να εκτελούν την εργασία τους, διαμαρτυρόμενοι για την μη μισθοδοσία τους.

Οι ευθύνες για αυτήν την κακοδιαχείριση και κοροϊδία έχουν γίνει μπαλάκι μεταξύ των υπευθύνων, που κάνει γκελ και στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου. Την στιγμή που χρήματα από το δημοτικό ταμείο φεύγουν για ανταλλακτικά απορριμματοφόρων, οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας παραμένουν απλήρωτοι.

Μετά από πιέσεις και φωνές εντός του δημαρχείου, οι αρμόδιοι αναγκάστηκαν να δεσμευτούν ότι αύριο, 17/2/15, τα χρήματά τους θα βρίσκονται στον λογαριασμό τους και το όλο θέμα θα τακτοποιηθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αρχίζει να παρουσιάζει η κακοδιαχείριση της νέας Δημοτική Αρχής, ύστερα μάλιστα από την πληροφορία πως σχεδόν όλα τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα του Δήμου ήταν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης βενζίνης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμος Γλυφάδας εξασφάλισε κονδύλια της τάξης των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για λειτουργική, ενεργειακή και κυκλοφοριακή αναβάθμιση και αξιοποίηση του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Γλυφάδας, σε συνδυασμό με συμπληρωματική εφαρμογή δράσεων συλλογής και διαχείρισης βιοαποβλήτων και οικιακής κομποστοποίησης κα.

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr