ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γλυφάδα: Ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας που να σέβεται το δημόσιο χρήμα

0

Αίτηση για ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας στον Δήμο Γλυφάδας και στελέχωση αυτής, απέστειλε προς την δημοτική αρχή ο δημότης Γλυφάδας Γιαννακόπουλος Αναστασίος, κάνοντας λόγω για οικονομικό αλισβερίσι του δήμαρχου με τους συναδέλφους του δικηγόρους. Ακολουθεί το κείμενο της αίτησης:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1) Γεώργιο Π. Παπανικολάου, δήμαρχο.

2) Παναγάκο Ευστράτιο, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου,

3) Ολους τους δημοτικούς συμβούλους, δια του 2ου εξ υμών.

Γνωστοποίηση, προς γνώσιν και για τα νόμιμα:

1) Υπουργό Οικονομικών.

2) Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών.

3) Υπουργό Εσωτερικών.

4) Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

5) Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Γενική Δ/νση Δημοσιονομικών Ελέγχων. Διεύθυνση Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. & Ο.Τ.Α. (Δ.Υ.Ν.Ο.), Ταχ. Δ/νση Κηφισίας 124 και Ιατρίδου 2 ΤΚ 115 26, Αθήνα.

GIANAKOPOULOSΑ Ι Τ Η Σ Η του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 – Τ.Κ. 16561 – τηλ./fax: 210-9645005.

ΘΕΜΑ: Ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας και στελέχωση αυτής.

Σε συνέχεια των με αριθμ. πρωτ. 43680/02-09-2014 και 43928/3-9-2014 αντίστοιχων αιτήσεών μου, (με παραπομπή μου και στο αριθ. πρωτ. 34163/26-06-2014 συναφές έγγραφό μου) αλλά και επανειλημμένων προφορικών μου αιτημάτων, για Ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας και στελέχωση αυτής, επανέρχομαι και σας καλώ να τηρήσετε την προεκλογική σας δέσμευση ως προς το παραπάνω θέμα. (Κε Στέλιο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, σας καλώ άμεσα να πάρετε θέση στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

Είναι επιτακτική ανάγκη αμέσως να σταματήσει το εκ μέρους σας οικονομικό αλισβερίσι με τους συναδέλφου σας δικηγόρους, στους οποίους (δια της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, στην οποία είστε πρόεδρος) δίδετε δεκάδες υποθέσεις του Δήμου Γλυφάδας, σε βάρος των οικονομικών του Δήμου. H Νομική Yπηρεσία θα προσφέρει υπεύθυνη νομική υποστήριξη και ο Δήμος Θα είναι πολλαπλά ωφελημένος.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. (μετά…, σας φταίει ο δημοσιογράφος Ηλίας ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, που δημοσιεύει αυτά που γνωρίζετε, και γι΄αυτό τον καταμηνύσατε και δη, με την αυτόφωρο διαδικασία παραπέμφθηκε να δικαστεί).

Οι δημότες δεν σας επέλεξαν για την γοητεία σας, ούτε για τα χαμογελά σας και την ευγένειά σας. Σας επέλεξαν για να απαλλαγούν από τον τέως δήμαρχο και για να κάνετε χρηστή διαχείριση του Δημόσιου Χρήματος.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της και

Να λάβω γνώση των ενεργειών σας.

Γλυφάδα Αττικής, 14-02-2014

Ο αιτών

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr