ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ!…

0

Μαρσάρουν τα τρακτέρ οι αγρότες και ετοιμάζονται για «ένα μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο», στο Κιλελέρ, στις 15 Μαρτίου 2015. Προηγουμένως, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για να του θέσουν το σύνολο των θεμάτων που τους απασχολούν…

Η απόφαση πάρθηκε κατά την σημερινή πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων απ’ όλη τη Χώρα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται πως «με την ίδια αγωνιστική διάθεση και χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, καλούνται αγρότες και κτηνοτρόφοι να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να αποκρούσουν τις αντιαγροτικές αποφάσεις, να βάλουν φρένο σε σχεδιασμούς για ακόμη μεγαλύτερη μείωση του εισοδήματός τους και να διεκδικήσουν λύσεις που θα δώσουν ανάσες στην επιβίωσή τους ως εργαζομένων».

Όσον αφορά δε, την πρόσφατη επίσκεψη και τις σχετικές εξαγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου στην Λάρισα, σημειώνουν:

«Δεν απαρνήθηκε τη νέα ΚΑΠ που ισχύει από φέτος έως το 2020. Προτίμησε να μην αναφερθεί σε αυτήν, γιατί θα την υλοποιήσει όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ οι νέοι κανόνες για τις ενισχύσεις θα οδηγήσουν στην καταστροφή κι άλλους χιλιάδες φτωχούς αγρότες, χωρία άλλη προοπτική δουλειάς».

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr