ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο είχαν οι Ρώσοι Ιεράρχες

0

Επισκέπτονται το τρέχον διήμερο την περιοχή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο Β΄ και τον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο είχε τις προηγούμενες ημέρες, η αποστολή των Ρώσων Ιερέων, με τους οποίους ανέπτυξαν έναν εποικοδομητικό διάλογο κυρίως για θρησκευτικά ζητήματα. ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος του υποδέχθηκε εγκαρδίως και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στον χώρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την Κυριακή οι Ρώσοι Ιεράρχες, συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως , όπου την Εκκλησία της Ελλάδος εκπροσώπησε ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης. Ακολούθησαν οι Προσφωνήσεις και Αντιφωνήσεις από Αρχιγραμματέα Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα και τον Δήμαρχο Ηλιούπολης .

Η Αποστολή αναχώρησε για την Μητρόπολη Κορινθίας , όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και προσκύνησαν στο Μητροπολιτικό Ναό Απ. Παύλου .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δευτέρα 09.02.2015

Welcome Dinner

Άφιξη και Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο Αμαλία

Τρίτη 10.02.2015

9:00 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

9:30 Επίσκεψη -Προσκύνηση Ι. Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου

10:30 Επίσκεψη -Προσκύνηση Ι. Μονή Βαρλαάμ

12:30 Μεσημεριανό Γεύμα στο «Μετεώρων Πανόραμα»

15:00 Επίσκεψη -Προσκύνηση Ι. Μονή Αγ. Στεφάνου

19:30 Συνέντευξη τύπου

20:30 Επίσημο Δείπνο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας , του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Τρικκαίων.

Τετάρτη 11.02.2015

9:00 Αναχώρηση για Ι.Μ. Βεροίας

Να υπενθυμίσουμε πως οι Ρώσοι Ιεράρχες επισκέπτονται την Ελλάδα στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Θρησκευτικού τουρισμού και η επενδυτική εταιρεία  Invest In Meteora, και η Meteora Thrones Tour On Time, τουριστική εταιρεία  με έδρα την Καλαμπάκα, συμβάλουν στη φιλοξενία αλλά και στην ξενάγηση τους στην Καλαμπάκα και τα Ιερά Μετέωρα με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Τρικκαίων.

8 7 6 5 3 2 1 9 5

 

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΟΥΡΕΛΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr