ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

14 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μουιτάι

0

To Σάββατο 14 Φεβρουαρίου πρόκειται να διοργανωθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μουιτάι υπό την αιγίδα του επίσημου φορέα του αθλήματος, την Ελληνική Ομοσπονδία Μουιτάι, στην έδρα του Α.Σ. Champions Club, στην Ψαρρών 63-65 στον Κορυδαλλό.

Το παρόν αναμένεται να δώσουν αθλητές και αθλήτριες τόσο από την Αττική και την επαρχία, από τους οποίους άλλοι θα αγωνιστούν για την εμπειρία και χωρίς αποτέλεσμα, ενώ άλλοι, αθλητές επιπέδου, θα αγωνιστούν για την νίκη και την κατάκτηση του μεταλλίου.

Πριν τον αγώνα, ακολουθώντας την παράδοση του αθλήματος, οι αθλητές θα εκτελέσουν το wai kru, μια σειρά από αργές ρυθμικές κινήσεις που εκτελείται σύμφωνα με τα αρχαία τελετουργικά προς τιμήν του Δασκάλου, υπό την συνοδεία μουσικής. Σκοπός του τελετουργικού είναι να προετοιμάσει τον μποξέρ σωματικά και πνευματικά για τον επικείμενο αγώνα.

Κατά την διάρκεια του χορού, οι αθλητές φοράνε το mongkon στο κεφάλι και praciat στα μπράτσα. Και τα δύο είναι κορδόνια καλοτυχίας, άρρηκτα συνυφασμένα με την παράδοση του αθλήματος.  Τα praciat φορούνται και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε κατηγορίες βάρους, αλλά και εμπειρίας, φορώντας προστατευτικό εξοπλισμό.

Τους αγώνες συντονίζει μια έμπειρη ομάδα διαιτητών – κριτών με επικεφαλής τον Διεθνή Διαιτητή- Κριτή Αβραμίδη Ζαχαρία.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη. Όλοι οι φίλοι των μαχητικών τεχνών είναι ευπρόσδεκτη. Το θέαμα σίγουρα θα τους ανταμείψει.

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr