ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γλυφάδα: Χιλιόμετρα Αγάπης με την Αθανασία Τσουμελέκα

0

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν όλοι μαζί στην Γλυφάδα, κάνοντας χιλιόμετρα Αγάπης και μοιράζοντας παράλληλα το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Στις 14 Φεβρουαρίου, το Μοιράζομαι και η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας Αθανασία Τσουμελέκα στέλνουν μηνύματα αγάπης, τρέχοντας στα «Χιλιόμετρα Αγάπης».  Παράλληλα, την ημέρα των ερωτευμένων, ημέρα αγάπης, ο δήμος Γλυφάδας θα συγκεντρώνει αγαθά πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που ζουν στα όρια της φτώχειας και στηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Εθελοντές των Κοινωνικών Δομών Φτώχειας του Δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται εκεί για να παραλάβουν: τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαρισμού, χαρτικά, υποδήματα και ρούχα σε καλή κατάσταση (καθαρά και σιδερωμένα), αλλά και φάρμακα.

Δώρο για όλους τσάντα γεμάτη εκπλήξεις και συμμετοχή σε κλήρωση με τρία δώρα: μια μέτρηση βασικού μεταβολισμού από την Αθανασία Τσουμελέκα, ένα αθλητικό μασάζ στο Holmes Place και ένα Placebo Energy Box γεμάτο τρόφιμα που χαρίζουν ευεξία!

Βάλτε τη φόρμα και τα αθλητικά παπούτσια σας και τρέξτε έστω και ένα χιλιόμετρο για την αγάπη. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας «join» στο event ή στο email στο [email protected] Εκκίνηση 9:00 πμ, city plaza Γλυφάδα.

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr