ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Απαράδεκτη η εικόνα στα νοσοκομεία της Λάρισας

0

Ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Λάρισας και όχι μόνο, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Αναλυτικά:
«Όποιος κάνει μια βόλτα στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, τώρα ειδικά με την έξαρση της γρίπης , θα διαπιστώσει την τραγική κατάσταση που επικρατεί: ανεπάρκεια αναλώσιμων υλικών και φαρμάκων, διαλυμένες υποδομές, ράντσα στους διαδρόμους, έλλειψη γιατρών σε πολλές κλινικές και έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού.
Είναι προφανές ότι το κόμμα του κ. Σαμαρά οδηγεί στην ευθανασία το δημόσιο σύστημα υγείας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της απελθούσης κυβέρνησης, τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας (Γενικό, Πανεπιστημιακό) , έπρεπε από 1-1-2015, , να συγχωνευτούν και να γίνουν ένα. Οι εκλογές ανέστειλαν αυτή την απόφαση.
Πρώτα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ύστερα ο κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, και οι δύο ως τζιχαντιστές των Μνημονίων-με εντολή Σαμαρά-προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα σύστημα υγείας, που πρώτα απ’ όλα, θα εξυπηρετεί την υγεία της Αγοράς και των ιδιωτικών νοσοκομείων. Παραλίγο να τα καταφέρουν.
Στις 26 Γενάρη, η αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τον δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας, ως κοινωνικού αγαθού, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες, όχι απλώς να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δομές του συστήματος (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), αλλά να έχουν και τις καλύτερες υπηρεσίες νοσηλείας».

About Author

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr